MUCK!!!

På torsdag muckar vi samtliga. Fast inte med varandra, utan från jobbet såklart!

En värdig avslutningsceremoni är vad vi behöver.

Så när sista ansökningen är lagd till handligarna på torsdag eftermiddag ska solen skina.

Det innebär att vi måste vara utomhus för och bli röda och fina igen.

Var? När? Hur?

Som förslag kalkerar vi förra sommarens avslutning, med parksittning, vid 17tiden, på gräsmattan vid Vasa sjukhus och inmundigande av valfria (rus-) drycker och tilltugg .

 

Alla med anknytning är mycket välkomna!

 

 


Final!

Nu går vi in i sista veckan, vilket kan noteras då flera av våra medarbetare av olika anledningar redan har försvunnit! 

Om det krisar kan det ju va en god idé att söka efter dem med hjälp av Gula Sidorna.

 

Anyway....

Torsdag är sista dagen för den resterande truppen, vilket torde innebära avslutningsceremonier och varför inte ett stort partaj!

Planering följer alltså

 


La vida loca!

Snart är det midsommar! En glad dag full av blomsterplockning, gärdsgårdshoppning och kanske ett å annat vätskeintag.

 

Men innan dess väntar en kanske ännu större happening! Torsdagsfika (a.k.a fredagsfika)

Modul 5 kommer därav att samla in hela 10 kronor inom en mycket snar framtid

 


Smärtor och plågor

Det har varit en tuff vecka för modul 5!

Döden har knackat på dörren vid ett flertal tillfällen, men vi har vägrat öppna. Däremot har diverse sjukdomar och åkommor drabbat oss alla och envar. Redan tidigt i veckan stod det klart att Stefan hade blivit utsatt för en legionellaattack, vilken han med såväl styrka som mod lyckats parera. Som om inte det vore nog har Marijana under den gångna veckan lidit av en abstinens som inte ens Betty Fordkliniken vågat ta sig an. En sjukdom kommer sällan ensam till modul 5, som vi brukar säga. Det fick även Erika erfara då hon under veckan drabbades av den mytomspunna ryska snuvan. Ylva har dock varit kry och vital.

 

Är det någon som har bar tips på hur man ska göra för att sköta sin hälsa bättre?

Kanske  kan Björn dela med sig av sin vetskap i ämnet

 

Och kom ihåg att "One is never alone with a rubberduck"


I valet o kvalet med GES.....

 

På begäran av bland annat Laxhoran har Björn lovat att ställa upp (!) för oss även denna torsdag.

Det innebär att diskussioner, frågor och allmänna insikter åter är mycket välkomna!

 I och med att det framkommit ny information angående Björns förflutna går det även mycket bra att ställa frågor av annan karaktär än mat och dess beredning.

Björn har lovat att svara på det mesta!

 


Whiskey in the jar...

Solen skiner och det är onsdag, vilket innebär partaj för vår del.

Trots en makalös insats har samlade förmågor inte lyckats fatta beslut i fråga om var vi kan tänka roa oss innan Robyn börjar spela.

 

Kvinnan i fråga står på scen vid 8, så för att inte bli tagna för lösdriveri eller hamna i annat klammeri med rättvisan kan det vara en god idé att vi förfriskar oss på något närbeläget hak!

 

VAR?

 

Alla förslag och idéer mottages tacksamt :-)


En onsdag med Robyn

Liseberg+Robyn+onsdag= sant

 

Liseberg+Robyn+onsdag+samlad trupp kodare & registrerare= sant ?????? 

 

Vad tycker ni?


Festligheter på G ...

Hur ser det ut med utgång kommande vecka?

Kan onsdag tänkas vara en bra dag för ett rejält partaj?

 

 


Hur blir det med fredagsfikat?

En vecka sedan den stora showen och förväntningarna är på topp. Det ryktas att Registrerar-Johan är och införskaffar ett lejon till fikat/showen. Det faktum att RegistrerarAnna var ledig under gårdagen sägs bero på att ett scenbygge som lär göra de stiliga bröderna Bronett avundsjuka. Spekulationerna om huruvida fem kronor verkligen kommer räcka till Björns goda Havskatt äro många.

Vi tackar Kock-Björn för alla goda råd och på allmän begäran kommer hans matnyttiga kolumn att bli ett stående inslag varje torsdag.


Fråga Björn!

I morgon startar nya forumet "Fråga Björn!" Mellan klockan 13 och 15 har Björn lovat att svara på alla frågor angående matlagning och kockkunskap. Med sitt breda kunskapsfält och långa erfarenhet från bland annat Kockgymnasiet kommer han att ta sig an våra lekmannafrågor. Så gott folk, passa på att få utlopp för alla era funderingar kring vitlöksaladåber, houngsglacerade fläskkorvar och säsongens alla primörer!! Det är bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli dum!

 

Frågor välkomnas redan nu. Väl bemött!


Mitt i veckan 6:58

Mycket tidig onsdagmorgon.

Flitens lampa är redan tänd över Stefans och Erikas datorer. Marijanas lampa och nya skärm är däremot helt svarta.

Trots den tidiga dagen har Stefan blivit utfrusen av Erika och Minette som håller på med nått mysko, va fan kan det vara?

Tjejgrej!!!!!


Mer kontorsgymnastik åt folket!

Det syrefattiga hörnet som vi kallar modul 5 (alias modul Snygg och Nyfriserad) föreslår dagliga gympapass i lokalen. Låt veckans fikaansvariga leda passen. (gärna knipövningar)

Marijana överraskades med en ny trippel-ultra-giant datorskärm när hon anlände till modulen i morse. Enligt rykten skall samtliga skärmar bytas ut. Nu väntar vi bara på en snabb hub att ladda ner desperate housewives ifrån.

Skvallret på kändisfronten har varit lika död som nationaldagen, men vi väntar fortfarande på inbjudan till Lindas och Faddes bröllop. Rykten gör gällande att Björn sitter på ett gäng inbjudningar som ska delas ut under morgondagen. 


Avslutning på veckan

Den fantastiska föreställningen med mycket velvet, fire och hud är precis avslutad.

Ett fantastiskt sätt att inleda långhelgen på

 

Tackar och Bugar!!!!!


Fredag eftermiddag

Snart är det dags. Spänningen ligger som ett blytäcke över salen. Snart har vi (Erika och Marijana) ätit upp Stefans godis och vi svär på utrikiska.

En uppmaning till modul 2: Dämpa era ljusa stämmor, va! De skär som ostämda violinstråkar i ömma öron. Det är ingen lekstuga detta är en arbetsplats. Gå och börja med showen istället.  

 


Fredagförmiddag

I går var det telefondag Marijana och Stefan satt vid telefon på morgonen och Erika fick hjälp av Jessica att sitta i telefonrummet på eftermiddagen, en tid full av spekulationer om exilprinsar kontra riktiga prinsar. Åsikterna om exilprinsens status i den rojalistiska ordningen var dock delad. Marijana hävdade bestämt att det minsann inte är något fel på exilprinsar! Det kan poängteras att sistnämnde person fortfarande lider av diverse förkylningsåkommor, vilket kan förklara den suspekta åsikten om exilprinsars legitimitet i samhället.

 Stefan har kännt sig lite utanför och gick imorse och köpte en jättepåse med godis tillsammans med Conny och är nöjd med det.

Spänningen och funderingarna över vad fredagsfikat kommer att innebära förtär oss nästan!

Några förslag från modulen är; kladdkaka, annanas dränkt i portvin o. socker, garnerat med tomtebloss, plommonkompott eller en jättemarshmallow...

Vi ser iallafall mot showen "Velvet and Fire", vilket blir en god start på den kommande helgen.


Dag 1 utan J

Nu är det hemgång. Erika dök upp så småning om. Marijana har det varit synd om (mycket synd om; hennes egen anm.) då hon har haft ont i halsen, alla andra kring bordet har velat sända henne till bolaget för att handla whisky till sin hals. Vi kom på idag att vi har missat att prins Charles och hans gamla flamma gått och gift sig. Hur bra på kändisskvaller är man då? Stefan har letat hajbilder till sin skärmsläckare och när han fann en bra stängde han av datorn.

Kontorslandskap nr. 2 vill ha sex, enligt deras löpsedlar. Okej, sa vi övriga och vips så var fikabidraget höjt med en krona. Med sex kronor per skalle hoppas vi på gräddfyllda bakelser på fredag.


Tidig morgon

Stefan och Marijana sitter här sen tidig morgon och skrattar gott Faddes tvångsmatning av Linda med kokosbollar (Expressen). Erika ligger hem och sover. Täckelsen har fallit för vem Mr X är och det var som ryktena sa det blev Varginna från Möldal. Vår Rhodondedondodornonron har börjat att veckla ut sig och börjat blomma, vackert.


hits