Helgpyssel

Nu börjar det dra ihop sig inför helg. Tur är väl det ! Det är ju så  mycket som måste donas och förberedas inför den kommande After Worken. Hjorten måste torkas och brännvinet måste brännas! Dessutom måste gurkan polskas, så den kan fungera som ett krispigt partysnack. Om det blir tid över kan det kanske även bli tal om att sätta upp en enklare show inför torsdagen. En lista på hur arbetet ska fördelas kommer Kock-Björn dela ut senare!


Fredagsfikat närmare sig i ett rasande tempo. Förväntningarna är gigantiska. Nåt smarre or else ....
...som vi brukar säga.

Onsdag 15:35

Halvtid i veckan. Och halvtid till fredagsfikat. Den första After Worken är tydligen planerad.
ÄNTLIGEN!!! Nästa vecka börjas det, strax efter avslutat jobbpass. Skådeplats: Kings Head.
Som tydligt framgår av den pedagogiska planschen blir kvällens tema Brännvin.

Oj, vad tomt det blev i såväl kodarsal som i fikarummet vid 14.30 idag.
Kön till vilorummet var desto längre och sedlighetsrotelns razzia innebar ett fett ackord denna eftermiddag.
Efter en sådan dust är raffsetet i behov av en rejäl vaskning. Förslagsvis kan ett tvagningsschema upprättas. En syssla som kan ingå i det roterande disk- och fikaschemat!  Vänligen notera att raffsetet dock måste plantorkas!

Fredag 8:24

Första veckan är till ända.
Den kan sammanfattas som en succé. Förmodligen kommer dagens fika kunna sammanfattas med samma ord. Vi ser fram emot den...
Så intressant att spår av nya kan gå att finna på bloggen numera. Sånt behövs det mera av!Intresseklubben kan ju anteckna följande; Permalink: den samlade mängden bloggar som går direkt till ett specifikt inlägg. Trackback: att hitta inlägg på andra bloggar som nämner det inlägg du läser.
Ett målinriktat bloggande är vad som krävs för att uppnå ovanstående ting.

By the way, om någon sitter inne med namnet på den okände brodern Scocco. Alltså il fratello fresco kan väl personen i fråga dela outa namnet, så det kan bli nå´n arbetsro i salen.

En tråkig sak med. På förekommen anledningen måste det påpekas att den som tar med sig raffsetet till vilorummet  MÅSTE ta med sig det tillbaka, så det inte hamnar på villovägar. Härom dagen kunde det ju skymats i en lila ficka...


...life was like a motorway. Dull, grey and long until this day came along...

Alla på plats! Vilken underbar syn att skåda samtligas höstfräscha looker. Som vi har väntat!
Bra initiativ Daniel deLuxe att organisera ett städ - o fikaschema!
Nu ser vi framåt och välkomnar alla nya (och gamla) till en het höst med Bloggen!

How soon is now?

Just det! Nedräkningen kan börja nu... Hjärntrusten kommer snart att ännu en gång samlas på Karl Gustavsgatan. Vetskapen om att det snart kommer finnas en guideline för de själar som sålts för en billig penning känns betryggande. Rykten gör ju gällande att även nya förmågor har sökt sig till nämnda trust. Så intressant! Vad packet naturligtvis undrar i detta läge är; Vilka är i andra?

hits