...life was like a motorway. Dull, grey and long until this day came along...
Bra initiativ Daniel deLuxe att organisera ett städ - o fikaschema!
Nu ser vi framåt och välkomnar alla nya (och gamla) till en het höst med Bloggen!
Lägesrapport:
Febril aktivitet i postsorteringsrummet. Alla är jävligt snygga och energiska. Själv sitter jag ensam, "hiding in the corner of our world", som Ronnie James Dio en gång så fint skaldade.
Har dock fått igång radion, så nu blir det god radiounderhållning och en stunds underbar återträff med AA10.
Vill gärna påpeka bristerna i medicinskåpet. Inget smärtstillande stod till buds när jag och längtans lakej var där nyss. Det fanns heller inte några suddigum. Hur förväntas man egentligen göra ett bra jobb på det här stället? När inte ens det mest basala tillhandahålls.
Revolution!
Arbetsmaterial åt packet!!
Jag har snott alla rosa lappar!
Nåt måste det väl ändå finnas i förrådet? Om inte annat en bläckpenna som fungerar. Jag går dit.
Bläckpennor!!! det kan du slå ur hågen
Sällan Mats. Jag hittade inte bara en fungerande bläckpenna utan även det sista post-it-blocket.
Hej alla trevliga administratörer!
Om ni har vägarna förbi stockolm och söder är ni välkomna till sporthallen där jag arbetar som dörrvakt.
Ta nu rast, det har ni förtjänat!
Kan inte moderatorn göra en permalink till mauros gästbok? Såg just att Mauro skrivit en novell som heter "Rum utan tak" där han delar med sig av sina tankar. Tänkvärt för oss alla, inte bara vi i kärnfamiljen.
Vad är en permalink?
Ang. permalink, se här:
http://bloggbloggar.se/11/permalink/
Jag hittar inte Mauros novell. Måste man gå med i fanklubben för att få tillgång till den?
hello
hur går det med sprättandet , galne jocke och de andra stämpelmaskinerna. jag kanske åker över en vacker dag och hälsar på er på en fika, det vore roligt tycker jag. angående post-it-lappar så har det kommit en Super med mer lim vilket är bra då de aldrig sitter uppe på bakeliten på skärmarna, sen finns det jättestora som man kan skaffa och impa på de andra.
Välkomen, Brad, vem du nu är!
Åh Brad! Det är inte utan att man saknar dina saftiga läppar.
Brad, skönt att se en kollega här på forumet. Jag har hört talas om en slagsmålsklubb i Mölndal, vet du nåt om det? Den ska tydligen dra en jäkla massa folk med olika bakgrund.
Ny katt på bloggen!
Hej jag e ny här hoppas d e ok!?
Tycker att stora post-itlappar e lite sjukt. lite som en 12 tums knappnål. Sen suger platta skärmar när d kommer t att slappa på ett halvdussin post-it. har liksom lite för liten "ram". jaja nu ska jag inte sitta här o vara lustig kanske måste ha en liten smekmånad här på bloggen innan jag blir godkänd o antagen(sorry...;))
Vet inte om de har nån mölndalssektion men väl värt ett besök...(alltså url:en ovan)
så fräckt att det sanrt är fredag.
Hoppas på mycket gott till fikat imorgon.
tårtor och bakelser
stora postits är megatufft
så fräckt att det sanrt är fredag.
Hoppas på mycket gott till fikat imorgon.
tårtor och bakelser
stora postits är megatufft
Undrar vilka det är som skriver?
du får väl ta dit 36åriga förnuft o bena ut vem jag kan vara...tänk om jag e far med osanning när jag säger att jag e en av de nya...den som listar ut vem jag e får en hel tigerkaka själv till fredagsfikat! Grrr!
Hm, Katitzi låter lite romskt. Jag tror jag vet...
Oj! Du måste vara en väldigt duktig granskare. Skönt me rätt folk på rätt plats! Men vem e du? måste ju lixom veta vem som jag ska ge kakan till.
Om du gissar rätt får du behålla kakan.
Kock-Björn!!!
hjälp oss få ordning på vardagen.
ser du månne ut ungefär såhär? http://onephotoplease.com/bangladesh/bilder/124_2465.jpg
Kock-Björns nya bok "Jul-tacos" kommer i mitten på november har jag enligt säkra källor fått veta. Undrar om man inte redan nu kunde få lite tips på hur man bäst får upp risgrynsgröten med nachochipsen utan att de knäcks av tyngden...
hej alla bloggare
Det känns väldigt trevligt att åter kunna svara på frågor från bloggarna och ge bra tips inför julens taco-fester. Många bloggar undrar hur man undviker att nacho-chipsen bryts när man doppad dem i risgrynsgröten. Svaret är enkelt. Lägg i 2-3 medelstora jalapeno i gröten dagen inna den skall serveras. Då löser riskornen upp sig och gröten blir lite mer porös.
mvh Kock-Björn
Tycker att ni gamlingar varit dåliga på att introducera vår fantastiska blogg till nykomlingarna och nygamlingarna.. vi vill väl få lite fart på bloggen eller?!
Vad gör alla egentligen?! Jag har tråkigt..