Onsdag 15:35
ÄNTLIGEN!!! Nästa vecka börjas det, strax efter avslutat jobbpass. Skådeplats: Kings Head.
Som tydligt framgår av den pedagogiska planschen blir kvällens tema Brännvin.
Oj, vad tomt det blev i såväl kodarsal som i fikarummet vid 14.30 idag.
Kön till vilorummet var desto längre och sedlighetsrotelns razzia innebar ett fett ackord denna eftermiddag.
Efter en sådan dust är raffsetet i behov av en rejäl vaskning. Förslagsvis kan ett tvagningsschema upprättas. En syssla som kan ingå i det roterande disk- och fikaschemat! Vänligen notera att raffsetet dock måste plantorkas!
Jag hoppas ni menar att rent bokstavligt tvätta raffsetet. Vaska raffset är ju annars colombiansk slang för att ta ner skylten för en hallick som misskött sig.
Någon som vet hur det går med Lindas och Faddes bröllop?
Fy fan.
Man är inte 20 längre.
Hej Kock-Björn
Vet du om det finns Karl-Johansvamp i Ghana? Expeditionen undrar..
Jag hoppas alla vi får varsitt stort glas brännvin på fikat imorgon!
Har de bokat kamelerna ännu. Ang bröllopet. Nån som vet? Nu har ju Linda påbörjat sitt nya seriösa liv(kommer inte ihåg vilken gång i ordningen dock...) så då kanske det inte längre passar med kameler. Vilket ju är synd, för kameler borde alla ha... Fler kameler åt folket!!
Det ryktas att Linda kokar päron eftersom de är råa när de har mognat och fallit ned på marken.
Härligt med ett sådant husmorstips.
Råa päron is the new black.
Vill bara upplysa exvis Brad Pitt och kanske andra exilkodare som kan tänkas läsa här att det är after work på torsdag 3/11 fr kl 18 på King´s Head, andra långg. Tema: Brännvin.
Alla välkomna!
Åh vilken rolig blogg ni har!
hej alla matintresserade!
Inför helgen tänkte jag inspirera med ett ovanligt bra recept på den gamla favoriten Polsk Gurka. Håll till godo.
Polsk gurka
Ingredienser för 4 personer
2 stora, skivade gurkor
1/2 tesked torkad basilika
1/4 tesked dill
1 knippa persilja
salt och peppar
4 matskedar olja
3 matskedar vitvinsvinäger
Vänliga Hälsningar Kock-Björn
Går det lika bra med färsk basilika? Min trädgård svämmar nämligen över av denna gudomliga ört.Går det att dra ner på oljan till ca 2 matskedar för att få en "snålare" variant?
/Bock i örtagård
Hej Björn! tack för ditt underbara gurkrecept. Jag undrar bara: kan man tillsätta vasslepulver för att få en lite grötigare gurka?
Kineserna utspisade mig med vattenkastanjer och jornötter till den grad att jag hoppas vi får dela på ett par mariekex till fredagsfikat.
Känns som jag utsats för kinesisk vatten(kastanje)tortyr.