Shine on

Mitt i sommaren. Alla är snyggt bruna och livet mitt i spritmarinaden ter sig
löjligt behagligt. Så var sommartiden över på vår Blogg och det är dax för nya rejäla tag,
i form av flitigt bloggande.

Enda gruset i bägaren är det stundande idrottsevenemanget.
Låt oss alla samla kraft för att bekämpa denna ondska.


Kommentarer:
Postat av: Grus

Hett värre...Nu är jag äntligen tillbaka. Ska snart sätta på mig mina velvets och traska ner på byn och ta mig ett glas vin. Rykterna säger att det kan vara nån gammal fling där nere som kanske suktar. Dock är han familjefar. Oj oj oj...frågan är hur denna kväll ska sluta. Bäst att tvaga sig innan man går så behöver man inte oroa sig.
Jag ska möta upp mig gäng 4-klövern (We always get lycky) vilket iofs har stämt just denna sommar. Just i kväll är vi bara en 3-klöver så jag behöver nog inte oroa mig för allt för mycket kopulerande (ber om ursäkt för mina runda ord)
Återkommer med en rapport imorgon.

2006-07-26 @ 19:10:21
Postat av: Äbd

Grusöga, det låter som om du har varit på turné helt solo. Antar att du saknat oss andra Lobos.
Idag har Laxhoran semester igen, så jag har tänkt umgås flitigt med Borsten. Han avslöja för mig att han tjäna 110 i timmen.

Hoppas på öl ikväll. Trots den arla morgonen tränger sig behovet på.

2006-07-27 @ 08:51:49
Postat av: Koda on the road

Jepp, susar längs e4an i höjd me skellefteå, el skelläftä som vi säger här uppe. Det kryper redan i kroppen, å bara 14 snabba timmar kvar... Ni måste blogga nåt så jag har lite läsning här i framsätet. Jag kan rapportera vägläget, just nu några ton rökt skinka på vägen från dikeskörd lastbil. Over and out från Koda.

2006-07-28 @ 10:38:02
Postat av: Laxhoran

Gött med regnig måndag! Irene har ont i hälarna idag. Har långbyxor för första gången på länge.

Jag och ÄBD har haft dramatiska helger fast i separat regi. Jag och goda vänner var på storan i fredags och dansade till Bob Stanley, sen ramlade erik i kanalen och sen gick vi hem till jakob och drack champagne på balkongen.
Sen på lördagen hde jag den stora turen att få se rico rönnbäck i frack dansandes med vit fluga i pannan på pråmen med några damer i fotsida klänningar.

Idag när det regnar så mkt borde alla sitta inne och blogga.

2006-07-31 @ 10:11:14
Postat av: LH

Vänligen se länk för farbror L H

Postat av: Morre

Tja. Tyckte oxå att det var härligt med regn!Snoop verkar oxå lite lättad. Idag ska jag lyssna på radio, läsa bok och kolla på nedladdad teve-serie.
Farbror LH såg fin ut i sin fluga. Blev för egen del intresserad av figuren "en fransk hjortjakt från 1800-talet" - måste vara nåt riktigt hett!

2006-07-31 @ 12:06:39
Postat av: Laxhoran

Jag och ÄBD har hiitat ett gym i vår källare och hoppat på en studsmatta och boxat säck. Vilrummet var tyvärr låst så vi vet inte hur det ser ut.

2006-07-31 @ 12:18:25
Postat av: gb

Snoop lättad? Trodde inte att han hade den funktionen.

Själv har jag likt Morre fått nackspärr. Precis när man börjat hämta sig från sitt förnedrande besök på båten i torsdags, då jag spillde hot shots över min vita t-shirt.

Sen har min telefon skickat 45 stycken SMS till Afrika medan jag haft den i väskan eller nåt. Lyckligtvis har Telia gratis SMS till utlandet...NOT

Härligt att få läsa en artikel om någon som har ett intresse för något.

2006-07-31 @ 14:04:12
Postat av: Äbd

Om en halvtimme ska vi få kakor av chefen. Annars är måndag riktigt risig. Borsten har slutat frisera sig, så nu duger han inte till att skrubba potatis med. Möjligen kan farbror Laxhora han användning av honom om det skall målas ett landskap till hans soldater.

Laxhoran och jag planerar att börja hoppa på studsmattan i källaren regelbundet. Samtliga inbjuds så vi kan tävla! Sen fanns det dessutom ett lutande plank där, vilket man kan liggstå mot om vi inte får upp dörren till vilorummet.

2006-07-31 @ 14:33:57
Postat av: Koda

O han va söt, farbror Laxhora! Ofrivilliga Afrikasms låter inte bra. Men kakor å studsmatta, det vill jag oxå ha. Koda e ensam å ledsen på jobbet. Ingen här. Det ryker konstigt från en stor fyrameterstunna utanför. Kan vara brand på gång. Om jag brinner inne så vet ni varför. Typiskt å va ensam å lessen när man dör, så deprimerande å tråkigt.

2006-07-31 @ 15:41:14
Postat av: Laxhoran

Jag och ÄBD är trötta pga sömnbrist och allt tränande i gymmet. Men jag ska nog gå hem snart. Har ändå inte direkt gjort något idag. ÄBD däremot verkar ha full fart i arbetandet.

Vi fick äppelkaka och glass som våran chef ulla hade bakat innan. Irene berättade om alla krovatiska läkare hon besökt på semestern. Lillemor berättade att hon brukar baka sockerkaka och frysa in i små bitar.

2006-07-31 @ 16:29:30
Postat av: grusöga

Är fortfarande i Norrland. Har trääffat mustiga män. Fast en man visade sig vara en riktigt groda och skrek åt mig på ett hotfullt sätt. Jag sprang som ett litet rådjur hem till en kompis.
Jag vill komma hem nu...
Nu finns det inga mer karlar att träffa här.

Hej Bullen,

En kille som jag tydligen gett mitt nummer till (jag nog full) på pvik ringde. Han ville gå på date. Av bara chocken sa jag ja. Nu ångrar jag mig. Har för mig att han var skum och inte vidare attraktiv.
Vad göra? Säg inte att jag ska prata med en vuxen för det jag kan inte. Ska jag skylla på att jag har skaffat en pojkvän?

Hjälp!

/ från ett undrande Grusöga i norr

2006-08-01 @ 01:12:33
Postat av: Bullen

Kära Grusöga,

Ibland kan alkoholen göra oss svaga och impulsiva och vi gör alla ibland saker vi ångrar. Men skumma och inte vidare attraktiva killar har man inte tid med i det här livet som ju har en begränsad tidsram.

Jag tycker att du egentligen ska försöka prata med en vuxen men eftersom du skriver att du inte vill det så tycker jag du ska ta en funderare på vad du vill med den här killen egentligen? Kan han erbjuda dig trygghet och stöd? eller är det bara sex och hångel han är ute efter? Det är bara du som kan komma fram till det rätta så försök hitta ditt hjärtas röst inom dig. Lycka till och ta hand om dig, ¨
Kram Margareta

2006-08-01 @ 08:53:24
Postat av: grusöga

...jag ska skylla på en pojkvän alltså?

2006-08-01 @ 12:34:30
Postat av: Amoröse morre

Vadå "bara" sex och hångel?! Jag tvivlar på att vi skulle sett ett intåg i libanon om det israeliska styret hade fått sig en rejäl avslätning åtmínstone ett par ggr i veckan.

2006-08-01 @ 14:10:45
Postat av: Äbd

Visste alla utom jag att Morre hade fått skivkontrakt?

Blev så förvånad då jag härom dagen såg reklam om skivan "Varning för vuxna" med nån som hette typ Morre. När är releasefesten?

2006-08-02 @ 07:54:19
Postat av: Laxhoran

God morgon allihopa och välkommen till en ny, fräsch onsdag! Här på chalmers är arbetsdagen sedan länge i full gång. Inga-lill var först p åplats i morse, tätt följd av Mig och ÄBD. Äbd har uttryckt en viss oro över att silikonbrudar från Borås ska komma hit och ta över allt likt de gjort i varberg.

I dag har jag på mig en randig klänning med finsk design och converseskor. I iPoden idag: Johnossi.

2006-08-02 @ 08:54:55
Postat av: Rico Rönnbäck

Idag fick jag tala med en polisinspektör som var på besök. Han hade inte läst samhällskunskap A. Han ville gärna läsa Psykologi med inr. sexologi. Han verkade vara av en mycket komplex natur. Intrycket han gav var inte särskilt auktoritärt. Det kändes som om jag hade överhanden i vårt förhållande. Jag gjored honom till 25:4. Först förankrade jag.

2006-08-02 @ 09:55:21
Postat av: Laxhoran

Äbd; har du lurre med dig idag?
Oj , Borsten gick just förbi, eller Penseln som han kanske borde kallas nu i sin mjuka sommarfrisyr.

2006-08-02 @ 10:12:54
Postat av: Äbd

PÅ lunchen sa de vuxna att Modelejonet hade fått bannor på grund av att han hade tittat damer under kjolen.

Koda, vad gör du och hur har din sommar i norr varit?

2006-08-02 @ 12:35:30
Postat av: grusöga

Åh...rico. Du kan verkligen vara sådär sträng och bestämd när du verkligen vill.
Snart kommer jag hem. Rättare sagt på måndag! Hurra. Vi måste fira och dricka must.

Är karlarna lika heta i Göteborg?
Ikväll blir det kräftskiva med bla hotellmannen. Ojojojoj.

2006-08-02 @ 13:43:18
Postat av: Koda

Ojoj nu har det fuskats på en av mina sommaromtentor här på bygget. Den skyldige ska hittas å smiskas. Tentavakterna hittade en väska innehållandes mobiltelefon och en bunt gamla tentor på toaletten. Så oproffsigt å korkat!

Kul att snart ha Grusis tillbaka i stan! ÄBD: jo sommarn har gått i väldigt lugnt tempo, inte gjort så mkt egentligen bara varit. Träffat gamla kompisar, grillat, solat å haft mig.

Vi måste träffas allihop ju. Det va ju skitlängesedan. Nån som har nån idé?

2006-08-02 @ 14:03:04
Postat av: KB

Men de e ju "mojje" som har släppt skivan! Hade annars tänkt förlägga min eventuella släppfest hos henrik till helgen. Verkar som om några har satt stackarn under press att ha fest...Ska ni inte ta med några av de där festliga killarna som ni brukar träffa ute och som alltid vill bråka?

2006-08-02 @ 14:06:05
Postat av: Laxhoran

Nu regnar det så mycket så man inte kan gå hem, Äbd är rädd för alla blixtar som blixtrar. Själv har jag en ackumulerad sömnbrist nu som sakanr motstycke i mitt liv. Men jag har semestersnart.

2006-08-02 @ 15:32:49
Postat av: Äbd

Som en trevlig överraskning kom Modelejonet tillbaka från sin semester idag. Iförd bruna skor samt svart- och vitprickiga strumpor spred han glamour och flärd vid förmiddagsfikat, då han satt på sin medhavda sittkudde. Sen spexade Bengt om Guns stora tomater, för att snabbt avlösas av Åza som tyckte att Bengt borde bli årets Blatte. Morgonen har alltså varit full av vuxen galenskap!

Snart är det äntligen helg igen, som vi har väntat!

2006-08-03 @ 09:44:25
Postat av: Morr

Yo. Henrik bjuder in till häng i hans barre ikväll. Kom förbi. Jag vet att han varit i kontakt med ÄBD så ni andra som är intresserade kan ju höra av er till mig. Har nytt tillfälligt nummer 0735 418814.

2006-08-05 @ 18:45:35
Postat av: Lyllos

jag vill oxå gå på fest. Himla Hunken att ha fest utan mig.
Har det så trevligt iaf...
Give me the gossip later

/Grus

2006-08-05 @ 21:11:39
Postat av: Koda

Lobosarna har mejl

2006-08-07 @ 09:40:30
Postat av: Laxhoran

Alla dessa vilda helger, man får nog snart åka på sanatorium. Tur att man är nyvälsignad och har fått sina synder förlåtna. ÄBD hade träffat kollegan christer på andra lång i fredags. Hon fick en stor kram tydligen.

Som avslutning på allt härj gick vi på Dolly Parton tribute på kungstorget igår. Var livrädd för att träffa andra chalmerister men klarade mig. Dessvärre var själva showen så dålig att vi gick därifrån. Det var buskis och spex och crazy för hela slanten, Jag som trodde det skulle vara lite lägereldsstämning med den urtjusiga Nina persson, men det borde man ju fattat i och med att det är Gbgkalas.

Tyvärr missade jag inbjudan till henriks party, fick nöja mig med räkfrossa hos bögbröderna. Men jag fick ju mig en god skymt på Röda sten.

God måndag på er allihopa!

2006-08-07 @ 11:05:04
Postat av: LH

Åh, varför kan aldrig någon skriva??

2006-08-07 @ 14:04:45
Postat av: Äbd

Jag har fruktansvärda smärtor idag och Irene är som bekant snål med att bjuda på sina receptbelagda tabletter.

2006-08-07 @ 14:14:18
Postat av: Grus

Japp, sitter på tåget med nätanslutning. Då gör det inget att tåget är försenat.

Grusöga är i Gbg om exakt 2 timmar och 30 min.
Sweet!!!
Hon har även semester till 4 sept. Låt mig dricka must i mängder...

2006-08-07 @ 16:35:16
Postat av: Laxhora som väntar på att klocka ska bli fem

Välkommen hem kära grusöga, vad kan vara mer välkommet än din hemkomst!

Chinchilla har stängt av mobilen. Undrar om han lider av stress. Nu är det bara jag och Bruce som hörs på chalmers.

2006-08-07 @ 16:53:37
Postat av: Mauro

Mauro (skrevs: 2006-07-24 - 12:25:09) [e-mail]
Hej Hoffe och alla andra.
DVD´n skrider vad jag vet framåt men det ligger på skivbolagets bord nu. Själv har jag jobbat med ny musik och den kommande boken innehållande noter, texter och en hel del annat. Den kan bli väldigt bra känns det som!
Fick man helt fria händer skulle den kunna bli
400 sidor men det är kill your darlings som gäller om detta ska gå att genomföra.
Annars kan jag rekommendera Mark Kurlanskys bok "the big oyster" samt en Shiraz (rött vin) från Barossa Valley som heter ROSS och
för övrigt så lyssnar jag just nu sönder en mycket bra Edith Piaf samling som heter Eternelle. Peace, Mauro.

2006-08-08 @ 13:40:22
Postat av: Grus

Åh... en DVD! Åh..Mauro vilken artist!

2006-08-08 @ 13:57:37
Postat av: Grus

Peace..

2006-08-08 @ 13:58:06
Postat av: Koda

Mauro e kreativ! Killen har mycket på gång verkar det som, spetsat me lite rödvin och Piaf.

2006-08-08 @ 14:00:19
Postat av: Laxhoran

Hej Hoffe och alla andra!

Äbd har sabbat skriver med nån sorts paper jam.

Ser fram mot nya mauroboken med noter och annat!

Jag måste köpa Diddelögonskugga, alla pratar om det på chalmers.

Peace

2006-08-08 @ 14:05:13
Postat av: EFTERLYSNING

Har någon sett kortet på mitt ljuvliga barnbarn Hampus? Jag tappade det för en tid sedan i centrala delarna av stan. Möjligen på väg mot Guldheden.
Kortet har jag mycket kärt och han är så underbart gullig, den lilla lintotten.

Hittelön!

// Ulla W M

2006-08-09 @ 09:20:22
Postat av: Laxhoran

Skrattade så det värkte åt ovanstående inlägg.

Onsdag och snart är det åter dags för semester! Lovely. Synd bara att smhi lovar regn. Synd för Snoop.

2006-08-09 @ 10:37:35
Postat av: Koda

O lyllos dig som få ha lite ledigt! Ska spana järnet efter Hampuskortet sen när jag passerar. Kan ju va saftig hittelön!

2006-08-09 @ 12:57:57
Postat av: Grusöga

Hampus.
Det är vackert...det är poesi.
Idag blir det Pvik. En kompis till mig rappar. Det är jag och hip hop ungdomarna. Kanske nån het liten killing man kan besudla? Dom blir ju impad bara man visar körkortet. Vilket jävulska rå-njut (som man säger i mina hemtrakter)

Nu ska jag in till stan och hämta ut min röda pumps som har blivit omklackade. Mycket möjligt att ni får se dom ute i vimlet i helgen.
Skulle egentligen få besök i helgen. Men nu blev det inte så. Ingen som ska ut och svira på torsdag? Mina nya lila pumps skulle också behöva få sig en omgång.

2006-08-09 @ 13:47:39
Postat av: Grus

jag vill bara informera att först läste jag fel och trodde att Ulla hade tappat bort Hampus. Då blev det ännu roligare.

2006-08-09 @ 13:49:53
Postat av: Laxhoran

GrusÖga!
Jag ska nog till Caviarklubben på Uppåt och framåt på torsdag.

Jag och ÄBD har konstaterat att det finns många fördelar med att ha killar. Tex kan man sjukskriva sig av "psykiska skäl" och åka till Korsika med dem.

2006-08-09 @ 14:15:59
Postat av: Laxen

Har du lämnat vårt singelkollektiv?
Vad händer då hösten 2006?

2006-08-09 @ 14:41:10
Postat av: Det skulle stå till Laxen

från Grus. Jag använder mig inte av fel identitet

2006-08-09 @ 14:45:23
Postat av: Det skulle stå till Laxen

från Grus. Jag använder mig inte av fel identitet

2006-08-09 @ 14:45:40
Postat av: Laxhoran

Jag tillhr naturligtvis singelkollektivet fortfarande. Inga ändringar i horisonten.

2006-08-10 @ 16:52:23
Postat av: Nattens fråga!

Om ni får välja en låt som är ert soundtrack of you life. vilken blir det?

/Grus

2006-08-11 @ 00:49:16
Postat av: En röst i natten

"When you where mine" med Prince.

2006-08-11 @ 03:00:44
Postat av: Äbd

Flera timmar redan avverkade på veckans sista arbetsdag. Sova om morgonen, varför det då man kan jobba?!

I helgen ska Borsten tapetsera om på sitt rum. Han har nämligen bytt rum med sin syrra och nu ska det bli ljusblått. Eftersom Borsten har jättemycket böcker tar det tid att tömma rummet, så han hinner nog inte gå ut i helgen.

2006-08-11 @ 09:52:42
Postat av: Filip

Sara-Märta, är det du som har fått barn?

2006-08-11 @ 10:47:00
Postat av: Sara-Märta

Filip: Så ser han ut. Hampus är det namn han bär. Hoppas du tyckte teckningen var fin.

2006-08-12 @ 19:27:05
Postat av: Lackshoran

Hej!
Jag är så glad för knarkskandalen! Äntligen! Godaste nyheten på länge.

2006-08-13 @ 19:17:24
Postat av: Plågad vädur

Kära blogg,

Kanske dags att ansluta sig till annan blogg, alternativt starta egen. Den här bloggen har ju helt klart sett sina bästa dagar.

2006-08-14 @ 13:27:10
Postat av: Som ovan

Och var är mustige mannen?

P.S. Åt upp ÄBDs persika innan, D.S

2006-08-14 @ 13:30:14
Postat av: Äbd

Vilken jobbig dag, och ta slut lär den ju aldrig göra. Jag tycker alla ska blogga så där mycket som förr i tiden. Annars undrar jag vad som är så viktigt så folk inte ens hinner dela med sig av sitt liv?

För övrigt tycks det vara långt till helgen..flera år..minst..

Jag trodde det va en nektarin som Lh okynnesåt, men tydligen var det en rakad persika. Typiskt småtjyveri. Vågar inte ens tänka på vad Skattemasen skulle tycka om ett sådant tilltag.

2006-08-14 @ 16:23:48
Postat av: Det handlar inte om vad man gör

Lackshoran, jag trodde att du inte brydde dig om sport?

Problemet för vissa är väl snarare att det inte finns så mycket att dela med sig av. Var i Haga tidigare och fick lite fredagspuls när dom spelade en discolåt på radion. Det gick över ganska snabbt. En kille som var där hade köpt en moped. Vi var glada för hans skull. Sen fick jag tillbaka mitt bankkort som legat i ett glas bredvid espressomaskinen på en av stadens inrättningar sedan i torsdags.

2006-08-14 @ 18:11:15
Postat av: Grus

Varför får jag aldrig min ipod som jag har beställt? Idag hörde den skumma killen av sig som jag inte vill dejta.
Jag tackade `nej den enkla vägen (läs. sa att ja hade pojkvän.) Nedrigt gjort kanske men dock nödvändigt.
Annars har jag inte så mycket att förtälja. Var onykter i fredags. Dock bara salongsberusad på det där sköna sättet. Alla var där det va trevligt. Saknade dock Laxen som tydligen var ute på lördagen. Förmodligen lika snygg som vanligt.
Undra vad morgondagen har att erbjuda? En annan har ju fortfarande semester. Tror att jag ska prova ut nya glasögon kanske.

2006-08-14 @ 23:22:18
Postat av: Måndagsmorre

Eskil kom tbax idag.Givetvis bjöd han mig på massa dryck. Givetvis hade jag vett att inte tacka nej. Tänkte att jag skulle bortförklara mitt frånfälle på bloggen med att "någon måste lagt det i min ficka" men insåg att det inte skulle hålla inför en så skoningslös instans som rosa bloggen. Tänkte även skylla på Astrid Lindgrens barnsjukhus och konstgräsmattor men inte fan håller det heller. Istället får jag hoppas att det är jag som den efterfrågade mustige mannen. Om så är fallet tänker jag inställa mig till bloggtjänstgöring 24/7.

2006-08-15 @ 02:21:00
Postat av: ÄBD

God morgon!
Vad kul att Eskil är tillbaka i stan. Vi är många som har saknat hans kloka ord och insikter i livets alla mysterier. När får vi träffa´n då?
Idag ska jag lyssna på Laxhoran då hon har telefontid. Allt för att lära mig nått nytt. Annars vet jag ännu inte vad denna dag kan för konsekvenser för framtiden!
Två stilla funderingar har dock nått mig redan, den tidiga timmen till trots. För det första undrar jag hur länge man ska behöva komma hem om eftermiddagarna för att mötas av okammade katter och tomma kastruller. För det andra undrar jag varför man ska va salongsberusad då man kan bli packad som en tonåring.

2006-08-15 @ 07:36:07
Postat av: Laxhoran

Jag vill gärna få sagt att jag faktiskt var snygg i lördags för jag hade en ny Pamela-i-dallas-klänning.

Det är ett hårt liv för oss med okammade katter (utan rosett) och tomma kastruller. Man kan köpa hämtmat men inte kärlek. Nu ser man fram emot att ÄBD ska titta på när jag svarar i telefon.

Mustige mannnen är en kollega till oss som jämte Modelejonet och Borsten kanske är den mest åtråvärde här.

2006-08-15 @ 08:13:28
Postat av: Salmo Salar

Marianne Edmark och jag försöker undvika Chlister. Inte helt lätt!

2006-08-15 @ 11:22:50
Postat av: Snygg-Grus

I mitt rum står det ett par mörklila pumps. Så snyggt...oj så snyggt....
Ska de användas på fredag månne?

2006-08-15 @ 12:39:00
Postat av: Laxhoran

Idag har ÄBD som tur var inte Fnask-skor på sig så nu ska vi gå till kåren och köpa bullar.

2006-08-15 @ 14:16:13
Postat av: Laxhoran

Good morning! Någon som har nåt hett party att tipsa om??

2006-08-16 @ 09:01:05
Postat av: ÄBD

Snart är det äntligen helg igen!
Här på CTH går tiden mycket, mycket sakta, men det tycks vara mycket i görningen. Nästa vecka ska vi skriva in de nya ungdomarna som ska läsa här. Dessutom tycks det vara personalförändringar på gång. Sedan kommer äntligen vår efterlängtade flytt.

Vi har för övrigt observerat att det är fler killar på området nu än tidigare. De finns i alla möjliga storlekar, färger och modeller, vilket uppskattas.

Vad ska alla göra i helgen då?

2006-08-17 @ 07:23:02
Postat av: Laxhoran

Åh nej! ÄBD har försvunnit!
Snälla ÄBD kom tillbaka!

2006-08-17 @ 13:16:26
Postat av: grus

idag kom sex and the city boxen och min ipod på posten.
jag kommer aldrig lämna mitt hem.

För er som siter på kontor: www.pandora.com
skriv in en artist ni gillar så skapar de en radiostation åt er.

jag kommer aldrig lämna mitt hem...

2006-08-17 @ 20:40:46
Postat av: GB

Lyllos grus. Får jag jobb på måndag ska jag också köpa nåt.

Nä om man skulle ta och gå till systemet...

2006-08-18 @ 11:57:37
Postat av: ÄBD

Va falls! Ska G-B börja jobba? Var? Hett!
Snart ska vi på möte med enheten och bestämma vilka som ska sitta var på nya stället. Bara man slipper dela med nån vuxen.

2006-08-18 @ 12:34:20

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits