Time to raff!

Medelhavsvärmen är här! Det innebär att alla blir extra snygga och allt känns lätt.
En härlig tid går oss till mötes och vem vet hur mycket snyggt som juli månad har att bjuda på?
Har bin Laden skägg eller?Kommentarer:
Postat av: Äbd skvallrar

Laxhoran har lortat ner sina examensbevis.
Sen visa hon hud för mig då hon lyfte på kjolen för att försöka torka bort lorten.
Tänk om Laila visste.

2006-06-30 @ 14:10:39
Postat av: GB

Jaså det är ny tråd nu. Istället för att skriva uppsats har jag satt ihop ett soundtrack dagen till ära. Det kan avlyssnas om man går in på www.onephotoplease.com/radio.blog/index.php. Man behöver ha shockwave installerat tror jag.

2006-06-30 @ 15:30:32
Postat av: men helvete

http://www.onephotoplease.com/radio.blog/index.php ska det vara

2006-06-30 @ 15:31:52
Postat av: Morre

Ja fy fan. Det går ju knappast att värja sig mot Fancy! Tysk 80-tals syntpophomoerotik är ädla varor.
Nu log jag nog för 1a gången idag.
S-L-I-C-E

2006-06-30 @ 15:50:57
Postat av: Hmm

Hoppas verkligen dessa mustiga män vinner vm. Mustigare får man leta efter.

Postat av: Laxhoran

Idag när jag och min vän skulle boka vår restresa till sardinien var platserna slut. Djup besvikelse har utbrutit. Annars har helgen varit fin med sol och bad och man har fått se chinchilla spexa och visa hud.

Är nu hemma hos mamma och pappa laxhora och äter kakor.

2006-07-02 @ 21:14:08
Postat av: Äbd

God morgon ungdomar!
Jag vill vara ledig, sova länge och visa hud i solen. Vilken trevlig tillställning vi hade i fredags. Det var ett tag sedan en vaknade upp på morgonen för att konstatera att fyllan satt kvar, minst lika intensivt som vid läggdags. Fräckt!

Vad ska alla ni göra idag?

2006-07-03 @ 08:06:49
Postat av: Morre

God eftermiddag barn!
Idag ska pappa svettas i jeans. Vi vet ju alla att det endast är boer och små pojkar som går klädda i shorts.
Tänkte hänga i trädgårdsföreningen i hopp omatt få lite ljuv musik från accelerator på trädgårn. Nån som ska dit?

2006-07-05 @ 15:37:10
Postat av: Laxhoran

Jaha. Sedvanliga sommartempothar infunnit sig på bloggen. Kan inte vara kul för ÄBD somju jobbar. Tur hon har Borsten. i kväll går vi nog till klara och sen vidare om någon är road av att ansluta. Igår var vi på Glory Boat, Rio Rio. Òvanligt mkt snyggt. Kan varmt rekommenderas. Kändes genuint alternativt till skillnad från den gräsliga lördagsklubben på Pråmen som den hette på den gamla goda tiden.

2006-07-07 @ 11:29:10
Postat av: Morre

Tja!
Borsten är alltid en tröst.
Ja snart är det dax att gå på popklubb på pråmen. Vi höll till på röda sten där baktakterna regerar. Jag är ganska lite baktakt men helt fantastiskt med den tropiska hettan och havet och alla människor i form av allt från pårökta tonårstjejer till kvällspromenarende hundägare. Vi blev bjudna på grillad kyckling av en okänd dam och på vägen hem blir lrz bestulen på sin cykel framför näsan på oss. En ganska stor snubbe snor lrz hoj och han jagar efter. Henrik ringer snuten och de säger att lrz får ringa igen i morgon...Det blev en adrenalinstinn avslutning på den så lugna kvällen.

2006-07-07 @ 12:55:26
Postat av: GRus

Ja, jag är i sthlm. vart är ni? sommarbloggstempo...

2006-07-11 @ 00:44:06
Postat av: Grus

De mustiga männen vann. Känns hett...mycket hett...

2006-07-11 @ 00:45:15
Postat av: Morre

I telefonkö hos alfakassan. Mindre hett. Men vädret tllåter ju inget vidare kul idag.

2006-07-11 @ 13:39:58
Postat av: Grusöga=HETT

IDAG FYLLER GRUSÖGA 29 ÅR= HETT, JÄVLIGT HETT!!!

2006-07-12 @ 18:27:28
Postat av: Koda

Grattis Grusis!!!

2006-07-12 @ 21:23:25
Postat av: morre o grillen...

...säger grattis!!!
You rule!
Vi är nog snart fulla som du, antar jag.
P&K

2006-07-12 @ 21:30:16
Postat av: morre o grillen...

...säger grattis!!!
You rule!
Vi är nog snart fulla som du, antar jag.
P&K

2006-07-12 @ 21:30:36
Postat av: Laxhoran

Jaha så var man tillbaka från sin charter i Kroatien. Eller Krovatien som vår reseledare Maria Ahlgren valde att kalla det. No more Mixed grill och patata friti nu. Det var dock trevligt att tillbringa en vecka på balkan med allt vad det kan innebära av regn, sjöborrar och juggedisco. Men det har varit härligt och roligt. Nu har man dessutom skåpen fulla av krovatisk fulsprit. Vi hyrde en bil en dag och åkte till Dubrovnik. Min gode vän körde som en krovat och jag var jätterädd. Som tur var överlevde jag. Jag har även trampat på en krovatisk orm men den bet mig inte utan ringlade iväg på ormars vis. Sen blev jag biten i halsen av en krovatsk insekt. Tur att man hade en läkare med sig som hade laddat uppp med motgifter.

Grattis till Grusöga!!!

Kom igen nu, inget mer sommartempo.

2006-07-16 @ 18:27:59
Postat av: Koda

Wohoo! Laxen har varit ute i världen, najs. Själv befinner jag mig nästan helt utanför civilisationens gräns. Nä, men nästan. Har bara hört bra saker om Kroatien, men med ingredienser som varmt å strand å billig sprit kommer man ju långt hursomhelst. Mixed grill e oslagbart. ormbett e ju däremot inge vidare.

Jag har inte så mkt spännande att berätta, förutom att en i den nära familjen (inte närmast men iaf) nog vunnit 9 miljoner, what!! Jo men vi tror det, allt talar för det. Läs mer på blyertspennan.

Nu befinner jag mig i Boden, om ni nu ville veta. Puss på er alla.

2006-07-16 @ 20:26:24
Postat av: GB

Själv såg jag Sällskapsresan i går. Ett filmhistoriskt mästerverk måste jag säga.

Nio miljoner minsann, då kan man ta reguljärflyget.

2006-07-17 @ 10:14:29
Postat av: Laxhoran

Jag är ensamoch uttråkd. Tydligen är jag den enda lediga i gbg. Tur att man har några romaner att läsa. Bloggen går ju snabbt att läsa. Vad gör ni alla?

2006-07-17 @ 20:12:18
Postat av: Grus

Hej alla! Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Här i norr är det verkligen askallt. Besvikelsen är total. I helgen var det varit 3 dagar stadsfest i Härnna. Kvällens höjdpunkt var Markoolio. Tyvärr missade jag det. Jag och min vän Zoela gick ner en kväll på byn för att se tre dagars spektaklet. Det var som om inaveln hade dragit fram över hela stan. Alla var skelögda jävlar med 7 fingrar och såg ut som om de spelade banjo. Fruktansvärt.
När Zoela och jag gick en dag på stans gator kunde vi räkna 22 Foppa-tofflor. Då måste man också veta att Härnösand har en väldigt liten befolkning. Hur kan Foppa göra såhär mot hela Västernorrland? Förse befolkningen med en sån dålig smak? Resten av Sverige skrattar åt oss.

Annars har semestern gott i köttetstecken. Både på hångelfronten och på grillen. Nu ska jag åka upp till Luleå i tre dagar. Kommer nog bli mer kött där också.
Jag vill tacka så mycket för alla gratulationer. Firade födelsedagen på Debaser. Mycket snyggt. Som födelsedagsbarn var man mycket poppis.

Grusöga återvänder i Gbg om c:a 3 veckor först en sväng förbi Stockholm innan. Men sen....då är det Los Lobos för hela slanten.

P.s Blogga mer för fan!

2006-07-23 @ 12:09:42
Postat av: Koda

Ja vädret e piss i norr. Luleå! Vi måste ses. Har nytt tf mob nummer, hör av mig! Kramar t grus å alla andra. Fö alla foppatofflor bör smältas ner å förstöras!

2006-07-23 @ 12:34:31
Postat av: Laxhoran

Jag är tillbaka på chalmers och redo att blogga hela dagarna. Mulet idag, känns väldigt exotiskt. Den äldre och berusade är inte här men man fick ern skymt av henne på nef i lördags. Där var det för övrigt inte mycket snyggt alls. Men Shoulder gjorde ett gediget DJjobb. Annars anser jag att Glory Boat är sommarens klubb.

Tycker att tre veckor låter väldigt långt, kära grusöga.

2006-07-24 @ 08:22:29
Postat av: Laxhoran

Borsten är här! Och Lillemor har berättat om en film med jennifer aniston som haon har varit sett. Och V-U har berättat att hon skickat vykort från makedonien som aldrig kom fram.

Om Rico Rönnbäck läser det här vill jag att han ska veta att jag kommer gå till supersushi kl 11.45. Är dock förhandlingsbaert.

Jag är skadeglad för alla som ha semester har det mulna vädret!

2006-07-24 @ 10:30:45
Postat av: Anonym

Jaha, ingen skriver som vanligt. Idag har Borsten inte borsthår för han har varit och simmat före jobbet. Det duger inte åt rotfrukter. Tur att inte Äbd är här med en hink potatis för att skrubba. Han har även insinuerat idag att han kanske inte är straight. V-ungen och åza ska på bio men de frågade inte om jag och Borsten ville följa med så jag funderar på att fråga honom om han och jag ska gå på bio också.

Jag har spexat med arkiv-bengt idag och en annan, för mig obekant vuxen. De skrattade jättemkt åt mina skämt! Det är uppsluppen sommarstämning på CTH. Speciellt när åza börjar prata om oralsexinviter hon fått i helgen. Både jag och Borsten blev generade.

Undrar när äbd kommer tillbaka. Och när ni andra kan tänka er att skriva en rad?

2006-07-25 @ 11:33:47
Postat av: innesittarmorre

Tja

Det verkar nästan lite kul det där med jobb. Åza verkar vara av det spexiga slaget hon också. Massor av spex på cth mao. Idag ska jag nog försöka vara så spexig jag kan genom att gå ut ur huset och ut på gatan för att träffa andra människor. Typ första gången sen helgen. Men det är lätt att bli eremit under dessa sommartider.
Ett rykte gör gällande att vi på godhemsgatan ska få en grekisk(?) restaurang med vedugn så att de kan baka bättre pizzor än de andra pizzahökarna. Stackars Tony och hans skottskadade "Mexicana". Och stackars Morre om han ska behöva gå till Tony bara för att slippa det dåliga samvetet. Får man överge "sin" pizzahökare om det kommer en ny till kvarteret som är mycket bättre?

2006-07-25 @ 13:11:58
Postat av: Laxhoran

Nu har jag haft kafferast med chef-ulla, Borsten, Åza, V-ungen, Gun och Lillemor. Vi fick jättestora bullar. Plötsligt frågade Åza om någon vet hur det går för ÄBD i hennes jakt på karlar och berättar en massa smaskiga detaljer om den frånvanrande stackars ÄBD innan jag till slut lyckades få tyst på henne. Både Borsten och Chefen var ju där! Hade kanske varit roligare om Laila varit där för då hade vi nog fått goda råd och anekdoter. Gun blev väldigt engagerad och ville höra alla detaljer men jag sa att de fick vänta till i morgon med att korsförhöra ÄBD in person.

Så ÄBD, välkommen tillbaka!

2006-07-25 @ 15:41:41
Postat av: Laxhoran

Kära Blogg,
Det är bara du och jag nu.

Jag och ÄBD har tagit lång kafferast, första efter semestern. Borsten var väldigt ivrig. Han berättade att han varit i Motala. Sen kom Åza och bvörjade prata om hästar och danmark. Äbd säger att Åza anses ha en skruv lös.

2006-07-26 @ 10:14:33
Postat av: ÄBD

Fan att de inte tatt in nån ny het semestervikarie.

Borsten kom och fråga hur min semester vart, sen berätta han hur hans ledighet i början av juli var.
Borstens termin börjar 30 augusti, men till dess jobbar han.

Laxhoran har varit och shoppat på Clas Ohlsson har hon berättat.Dessutom har hon tydligen druckit upp sin balkansprit.

Saknar den livliga aktiviteten som tidigare genomsyrade vår blogg. Mer bloggande av alla tack!

2006-07-26 @ 10:54:27
Postat av: Morre d ä

Ni ska vara gkada ni som har jobb. Här kan man annars bli utdragen på en rejäl fylla vilken dag som helst i veckan. Vakna halv ett och inse att det brinner en eld i kroppen som verkligen behöver släckas innan det är ens möjligt att gå ut i sommavärmen. Usch, bakrus och sommar går verkligen inte ihop. Om man inte kan bada kallt från klippor förstås.
Apropå balkansprit så undrar morre vad det var i LHs glas på nef? Jag har en känsla av att det kommer bli aktivitet på bloggen inom kort igen. bloggen är som en sommarkatt fast tvärt om....eller nåt.

2006-07-26 @ 12:50:58
Postat av: Laxhoran

Koka kola med lite spets.

Jag och ÄBD har haft ett möte med genomgång av hur vi ska utrusta våra kommande kontor i Arktikthuset, Plåster, raffset, prosit, samt utrustning för gillrande av fällor har vi tänkt. Kanske även en bra bäddsoffa och möjligtvis lite glidslem som tydligen är bra för allergiker. Lillemor är ju allergiker, ska tipsa henne om det.

2006-07-26 @ 13:04:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits