Glädje & Lycka AB

Så roligt det var att se alla i fredags. En underbar start på helgen. Dessutom var det intressant att få en pre-view av framtida arbetskamrater. Ytterligare en omständighet som maxade fredagens utgång var alla civilister som anslöt sig till vår vackra gemenskap. Det finns så många goda ord att nämna i sammanhanget, och så kommer även att ske. Dock vid ett annat tillfälle. För övrigt kan en påminnelse om att alla vid det här laget bör ha rattat visarna framåt vara på sin plats. Ja, annars kan en ju komma helt vilse i det vardagliga bestyret.

STÄNGT p.g.a sjukdom

Vid brådskande ärenden, var god lämna meddelande nedan!

March delight

Jo, visst e vi många som tycker denna månad påminner om vår eminente arbetskamrat Grill-Britt. Man vet aldrig vad man kan förvänta sig, men det blir bara bättre å bättre. Festligheterna som närmar sig är bara en start på nått större. För övrigt tycks tre trender vara genomgående denna månad; 1) att tala i ordstäv 2) att ha en egen taleskvinna eller dito man, och slutligen 3) att det återigen anses vara tufft att gå mot röd gubbe på vältrafikerad gata.

Original Sin

Vilket manfall! Ser ut som om vårens antagningsomgång kommer att vara en helt ny och annorlunda era. Men exilkodare, kom ihåg; "one is never alone with Bloggen"! Det är många som kommer att fattas oss då det drar igång igen. I väntans tider befinner vi oss alla nu. I väntan på Godot? Näe, men i väntan på Lars Delights fantastiska fest som snart kommer att gå av stapeln. Trevligt attt få se så mycket snyggt på en och samma plats igen. En kick-start inför våren!

hits