Original Sin

Vilket manfall! Ser ut som om vårens antagningsomgång kommer att vara en helt ny och annorlunda era. Men exilkodare, kom ihåg; "one is never alone with Bloggen"! Det är många som kommer att fattas oss då det drar igång igen. I väntans tider befinner vi oss alla nu. I väntan på Godot? Näe, men i väntan på Lars Delights fantastiska fest som snart kommer att gå av stapeln. Trevligt attt få se så mycket snyggt på en och samma plats igen. En kick-start inför våren!

Kommentarer:
Postat av: grusöga

Fest i väntans tider! Härligt! Riktigt 2006. har känt länge att detta är feståret. På lördag är det stort vernissage kalas från och med klockan sex på Röda sten. Hope to see ya there.

För övrigt har jag ramlat 3 ggr idag...på samma knä. Nu har jag ett fult märke på det. Jag är en sån tönt, men det är oxå the new black har jag hört.

2006-03-01 @ 16:28:57
Postat av: GB

Jag tycker det är lite fredagskänsla i dag. Fast det kanske bara är för att jag har tänkt vara bakis i morgon.

Min inflyttningsfest kan nu officiellt även tituleras utresefest eftersom det står klart att jag får stipendiet och avser lämna landet ungefär samtidigt som, ja, ÄBD & Morre och ett stort antal nya talanger får man förmoda, börjar på antagningen för att återvända i slutet av juni. Det är dags att någon dammar av det gamla konceptet "möt våren i Zambia".

Hmm, man kanske ska gå ner till Axel Thai och köpa en kulglass. Ahh...

2006-03-01 @ 17:21:22
Postat av: Koda16

Det låter trevligt GB! Vi ska tänka på dig när vi fryser arslet av oss här i gbg. Misstänker starkt att det blir en sån där blåsig och kallt fram till mitten av juni-vår här.

Ser oxå fram emot Högsbofesten! Alla blir ju glada över att höra att päråroger kommer, särskilt ÄBD! =) Nu ska vi bara leta upp den perfekta inflyttningsgåvan!

Grusis: vad var det för låt vi skrålade till i Spättas taxi, där när vi körde över bron och du skrek att "det känns som om vi är med i en film!" (för övrigt bör noteras att ÄBD inte har något minne av att vi sjöng... jag kommer ihåg att vi sjöng men inte till vad...)

2006-03-01 @ 17:39:03
Postat av: Äldre berusad dam

Stort grattis till Grill-Britt! En rekordelig stipendiat, må jag säga. Värt att fira, absolut!

2006-03-01 @ 17:51:30
Postat av: Laxhoran

Jag kan kolla upp alla chalmerister! F är ju dock arkitekt och de får inte betyg, men jag kan kolla om F har klarat hållfasthetsläran mm. Det har han nog eftersom han fick prestigefyllt jobb långt innan han var klar.Förfrågningar säkrast via mail eller sms.
Jag jobbar mest med utländska masterstudenter. Ganska tråkigt. Jag pratade med en chalmersgranskare i dag som tidigare varit på exe
och som tyckte granskningen var 100 ggr roligare. Tycker jag med men det var nog kollegorna...
Jag gillar inte att hänga på ett campus. Inte ett sånt härligt framgångscampus i alla fall. Jag vill ha min handläggarkarriär i fred.
Jag tycker morre ska publicera lars brev på bloggen.
Björn ska nog jobba med valet kan jag tänka mig men han sa inget. Benny har fått en plats i gbg i alla fall.

Jag har nare. Måste tacka nej till alla dates.

2006-03-01 @ 18:58:31
Postat av: Tamiflu nu!

Med valet? Det ska ju börja en ny show på MTV där dom ska ha en fax i studion. Är det säkert att inte Kock-Björn har ett finger med i det spelet?

2006-03-02 @ 03:14:12
Postat av: K16

Klart att Björnen har fingrarna i faxen! Det tror jag. Valet är ju definitivt inte the new black, så sånt håller inte vår kock på med. Han är mer uptodate än så.

Att bli väckt av en telefonförsäljare måste va den sämsta start på dagen man kan få. Dessutom hänger det femton orangeklädda män med spadar utanför mitt fönster. Kan ni tänka er ta å gräva nån annanstans tidigt en torsdagsmorgon! Va! Jag e på dåligt humör. *Grr*

2006-03-02 @ 10:32:10
Postat av: grusöga

Men ÄBD?! Så illa... Filmsoundtracket var Time after time med Cindy Lauper. Åh vad vackert det var. Spätta kan verkligen sätta en romantiskt stämning.
För övrigt har min sambo haft typ halsfluss och verkar ha smittat mig. Så jag hoppas innerligt att jag inte är sjuk hela helgen på fredag ska jag göra mitt bästa på att kurera mig med te och ingefära. Det kan dock vara fågelinfluensa...
För övrigt är resterande bitar på min kropp helt frisk!

2006-03-02 @ 11:12:50
Postat av: Koda16

Time after time... den va det juh! Åh det va härligt! Fler såna moments tack.

Halsfluss, inte roligt. Hoppas du blir kry! Men bra att du för övrigt är frisk!! Fast det är ju den här förädiska pippisjukan då. Lömsk så inni vassen...

2006-03-02 @ 11:40:27
Postat av: Äldre Berusad Dam

Jaha, Time after time säger ni. Jag hade vid närmare eftertanke fått för mig att det va Bon Jovis "Living on a prayer"... hmmm, blandmissbruk är tydligen inte att rekommendera. Frisk blev en iallafall!

2006-03-02 @ 13:32:11
Postat av: Living on a prayer

Hahahahaha!!!! Bland missbruk är ett jävla gissel. Kommer aldrig glömma när jag blandade en halv burk allergitabletter och en flaska sprit och vaknade upp i soffa en kranskommun till Härnna vid namn Bondsjöhöjden.

Friskhet är definitivt the new black. Känner redan nu helgstämmningen- Farligt!

2006-03-02 @ 14:01:29
Postat av: Bondsjöhöjdaren

Friskhet= the new black, definitivt!
Ja, party å en mustig man skulle inte sitta helt fel nu.
Jag KRÄVER; mustiga män till alla som vill, NU!

Misstänker att Laxhoran är strängt övervakad numera,
då hon inte tycks blogga på handläggartider.

2006-03-02 @ 15:19:27
Postat av: KB

Fy fan.
Har haft årets överlägset sämsta dag. Trodde jag nått botten men icke. Har tröttnat rejält på att ständigt bli fuckad i rumpan.
Nu är det åtminstone dax att kolla in det senaste Lostavsnittet.

2006-03-02 @ 15:30:23
Postat av: K16

KB, det låter inte bra. Kan Lobos göra något för att muntra upp dig? Vi är bra på sånt. Kanske vi kan komma till godhemsgatan å sjunga Time after time (i stämmor då), ÄBD sjunger i så fall eventuellt Living on a prayer, men det kanske inte gör så mkt.

2006-03-02 @ 15:48:03
Postat av: KB

Tack det va snällt. Idag ska jag dock hålla mig borta från människosläktet o bara umgås m snoop. Living on a prayer is da shit. Jon bon visste inte hur rätt han hade.

2006-03-02 @ 15:56:19
Postat av: grusöga

Åh KB...så tråkigt att det är en sån dålig dag. Hade jag inte haft för mycket att göra så hade iaf jag dykt upp, vare sig du ville eller inte, i en het sjuksköterskeuniform med småkakor och låta dig gråta ut i min barm...fuck i rumpan- Analsex känns som det glada 80-talet.
Gruppsex känns mer 2000-talet.
Sen sjunger Los Lobos jävligt snyggt, bara så du vet. Kan verkligen muntra upp den bästa, fråga Spätta.

Stackars Laxhoran som har ökögonen på sig från chalmersisterna. De är manipulativa jävlar måste ja säga.

2006-03-02 @ 16:08:41
Postat av: Ä-B-D

Ja Morre, vi lyssnar å sjunger så gärna.
Reach out and we will be there for you!

Denna årstid är ju så jävla hård och tuff för människan. Förmodligen känns det bättre om du bloggar ut vad som har hänt. Ja, vi skulle nog alla må bra av det, så vi slipper ligga sömnlösa och oroa oss för vår Morre.


...sen kan vi sminka varandra och ha pyjamasparty...
(...öööhhh...), jaja det va bara ett förslag!

2006-03-02 @ 17:10:06
Postat av: KB

Jag berättar nån annan dag.
Väldigt många fina förslag på uppmuntring har jag iaf fått :-)
Kakor o barm o sång med smink o pyjamasparty m gruppsex eller hur d nu va...

Såg just ett sjukt spännande Lostavsnitt. En riktig nagelbitare som jag hoppas ni får ta del av snart.

2006-03-02 @ 17:47:36
Postat av: Laxhoran

Jag kan inte surfa på handläggartider. Har skrivit på manpowers policy och man kan tänka sig att det finns kompetens att övervaka surfandet på tekniska högskolan. Dessutom arbetar jag på lillemors inloggning och då kan jag inte radera historyfunktionen i webbläsaren. Och tänk om lillemor gick in och läste, och förstod att jag var laxhoran , och att jag förtalar tekniska högskolan och att alla andra bara skriver om analsex. Då skulle der väl bli nån form av krismöte.

Adam var en hjälte och kom upp till chalmers idag och åt lunch med mig på chalmerspuben. Vi skrattade åt de anskrämliga teknologstudenterna som satt med sina laptops i den sjaviga, flottiga puben . Men det finns en bankomat på cahlmers, det tycker jag är jättebra. Glöm inte att adam ska koda i vår, och antagligen peder så man ska också fokusera på det positiva. Glädjande att alla är friska i andra kroppsdelar än halsen. Själv plågas jag fortfarande svårt av nare. Lypsyl är det nya ett år i london. Typisk att man inte var med när denne fine taximan spelade time after time. Morres favritballad för övrigt. Morre, lätta ditt hjärta nu. Det brukar alltid jag göra. Som ni har märkt.

2006-03-02 @ 18:06:33
Postat av: KB

Det handlar om sdf majorna och mina pengar. Någon påstår att jag har haft inkomster på över 13000 under januari. Det är nästan så att jag är skyldig sdf pengarna...tydligen räknas de pengarna pettan sätterin till mig som ska täcka hans del av hyran samt räkningar som inkomster för mig...min senaste inkomst flyttades fram 2 veckor för att bättre passa deras beslut...givetvis räknas de pengar jag lånar för att kunna betala hyra mm som inkomster...vad de helst vill är att jag ska skita i att låna pengar o betala hyra o bli vräkt för att då kunna bli beviljad bistånd....bra tänkt eller hur!?

Till råga på allt har kärringen mage att skriva nåt syrligt om mina utsvävande krognotor(mitt bankutdrag var specificerat). Jag hade 2 besök på krogen under hela januari o februari till ett totalt värde av 557:-.

Givetvis blev jag väckt en morgon förra veckan av en sdf-häxa som gormade nåt om att jag minsann inte skulle ligga o sova vid 10tiden på mornarna utan att jag skulle söka jobb.
Hur fan orkar man med sig själv om man ringer en okänd människa, som bett om en tid(obs jag hade ju inte fått ett öre) för ekonomisk konsultation, bara för att vara ett rövhål!? Hon bad inte om ursäkt när jag sade att jag var sjuk utan suckade bara.

Det måste finnas en ombudsman för övergrepp som dessa?
Så va det me den sodomiseringen.

För övrigt är true colors en stark utmanare till living on a prayer o time after time.

2006-03-02 @ 18:33:42
Postat av: Ä-B-D

Va falls? Nä men det va det grövsta. Eller NÄEE, som Björn skulle säga! Morre, du har vårt fulla stöd. Lobona ska genast anteckna SDF-skatorna i Majorna på sin Hämndlista a´la Foxfire. Lugn bara lugn, detta e vardagsmat för oss numera!

It´s a heartache påminner väl annars Morre om svunna tider!

2006-03-02 @ 18:55:06
Postat av: K16

Det e en rutten värld vi lever i, usch å fy för äckliga sdf-skator! Men snart får du väl en a-kassa som man kan leva på? (nästan iaf) plus Antagningen då, ljus i tunneln!

Tills dess: Lobos låtlista kan säkert utökas, vi brukar va bra på det mesta! Laxen du får hänga på nästa taxifärd! Dessutom typiskt manpower...

2006-03-02 @ 20:12:56
Postat av: gb

Vilken dag! Vilka intryck!

Har legat under täcket och kollat på 24. Har hunnit med nio avsnitt hittills.

SDF-skatorna kanske får fågelinfluensa.

Nä, om man skulle starta upp brödrosten innan man tar itu med avsnitt 10.

2006-03-02 @ 22:14:21
Postat av: K16

Skumt, upptäckte just att jag och Klara ska på samma utbildning nu på onsdag (en skribentutbildning i webbpubliceringsverktyget InfoGlue, för att vara exakt).

2006-03-02 @ 23:31:15
Postat av: grusöga

Men vad dött det är på bloggen. Det är ju fredag och allt. ÄR fortfarande förkyld behöver nog Tamiflu.
Ja ja...om ingen har något skvaller så jobbar jag vidare. Mår jag bättre hoppas jag att vi syns på Röda sten imorgon..festen börjar 18.00
Stackars Laxhoran som inte kan blogga. Hon kanske kan gå in på nån annans dator så får en liten chalmerist skulden.
Varför bloggar inte Trassliga håret? Saknar hennes goda vitsord.

2006-03-03 @ 13:50:54
Postat av: Toddy von Johansson

Hur har det gått med trassliga hårets hemsida?
Jag har haft massor av mejlkorrespondens med sdffolket. Har prutat ned mina 7-siffriga inkomster till något mindre astronomiskt. Men herredjävlar va upprörd jag varit. Det är lätt att skriva hotfulla mejl när man skakar av ilska. Har dock räknat till 10 o 20 och andats djupt för att inte komma med allt för många otäckheter. Kan ju alltid kolla upp hemadressen o ta reda på vilken skola dottern går i...Idag ska jag se till att få en kram kan behöva det.

2006-03-03 @ 14:26:52
Postat av: grusöga

Det är bra...satsa på hångel Morre! Själv har jag bestämt för att hångla imorgon. Mer hångel till Antagningen!

2006-03-03 @ 18:33:33
Postat av: Moster Laxhora

Skulle inte vi gått ut och firat i går? Jag fick i och för sig träffa chinchillan en sväng, alltid trevligt.

Syster laxhora födde sin nya dotter häromdan, vaginalt, sen kom inte moderkakan ut(!)så då var dom i alla fall tvungna at skära upp henne och ta ut den. Ödets ironi.

2006-03-04 @ 13:42:33
Postat av: Ä-B-D

Vilken horribel titel; moster...
Vaginalt är bara såååå 1900-tal!
Moderkaka är däremot the new black har jag hört.
Hoppas syster Laxhora spara den till ett festligt tillfälle.

Brister i logistik och planering tycks ligga bakom bortfallet av gemensamt firande, mycket tragiskt. Inte alls magiskt.
Vi måste inom snar framtid ta igen det, samt organisera ny spritfest/sångstund för lobos.

2006-03-04 @ 13:58:50
Postat av: Koda16

Glada mosternyheter, alltid treligt på bloggen! Snart e det ju två Lobos som kan titulera sig moster. En titel som jag aldrig kommer att få dock.

Ja vi skulle ju ha firat, det var en miss i planeringen. Får ta å bättra oss medesamma! Nu är iaf Grill-Bitens gåvor inhandlade (flera stycken blev det tom).

Trasselhemsidan finns ute nu. Inte officiellt men än dock. Nu ska jag ta å äta en korv me brö. Adjö!

2006-03-04 @ 15:29:11
Postat av: KB

Kan man inte få titta lite på den?
Ska jag googla på trassel + hår + musik för att hitta dit?

2006-03-04 @ 15:49:08
Postat av: Laxhoran

Det är en främling som heter mattias som försöker chatta med mig på msn nu. Jag vet inte vem det är. Kan man ta sig in i andras msn utan att det finns en kontakt? Tror det är någon som driver med mig.

2006-03-04 @ 17:24:08
Postat av: KB

Om du inte blivit hackad så e d la en polare som skojar.
Om man håller musen över kontakten så ser man vilken epost den har ifall d e nån du känner.
Iaf får du väl messa lite om väder o vind o annat uppenbart.
Själv är jag msnofob helt livrädd för att vara online...
Det vore ju kul m webcam ;)

2006-03-04 @ 18:06:59
Postat av: Laxhoran

Klart jag kollat e posten men det är en som heter typ mattias-80 @hotmail. jag tycker det är mystiskt och spännande. kanske någon av lillmartins vänner? Konstigt i alla fall med tanke på att min mailadress består av mitt svårstavade efternamn med initial. Idag har han inte sagt ngt men jag ska ta reda på mer info! Vilket spänande projekt! Synd att man inte vågar göra det på handläggartider.

På chalmers finns det solarium och gym för handläggarna i källaren . Och vilrummet kontrolleras var 15:e minut. De tilämpar nog 20 sekundersregeln.

2006-03-05 @ 18:17:08
Postat av: LH

Ursäkta min bristfälliga stavning ovan, är bakis som bara den.

2006-03-05 @ 18:18:55
Postat av: GB

I dag har jag varit i Lidköping. Hjälpte en kompis att flytta dit. Vet inte om det gör mig till en bättre eller sämre kompis. Han verkade förhållandevis nöjd i alla fall.

Sen fick jag köra hem bilen, passerade visst nån Gubberogata under färden.

Verkar spännande, LH. Vad skriver han då? Ibland kan det ju finnas ledtrådar där...

2006-03-06 @ 00:14:30
Postat av: K16

Gubberogatan e en väldigt trevlig gata om jag får säga det själv. Ifall du passerade ett bageri och samtidigt tittade höger så såg du förmodligen ett fönster med en stor segelbåt (våning 1). Då hade du kunnat vinka!

LH: en åttiotalist så intressant!

2006-03-06 @ 09:40:09
Postat av: grusöga

Jaha, då vaknade man och hade tappat rösten mer eller mindre. Ikväll Pustervik för att se Thinkbox. Fast jag kommer att vara tyst hela kvällen för ovanlighetens skull.
Dock är det riktigt läckert med hes röst.
Hörde även en släkting till Trassliga hårets på morgonpasset. Underbart!

2006-03-06 @ 10:44:18
Postat av: trassliga håret

Gött, så har morsan sjungit schlager i p3....slå den ni!
Sitter här med en liten inkling om att få halsont snart...usch!
Jag saknar mitt grusöga.
HAr jag missat den nya tråden? Som vanligt isf.

2006-03-06 @ 14:42:34
Postat av: King of the road

Typiskt, så fort man inte lyssnar på p3 på morgonen så missar man nåt viktigt.

2006-03-06 @ 19:35:16
Postat av: Laxhoran

Ack vad långa måndagar man har på chalmers. När man inte vågar surfa dessutom , och min huvudvärk har dröjt dig kvar efter helgen. Nu sa "mattias"just hej, ska se vad jag kan luska ut.
Träffade mitt nya syskonbarn heidi, idag. Hon var helt bucklig, men med sensuella läppar. Härligt.

Mattias har frågat vad jag gjort i helgen och om jag har en bild, men det har jag ju inte. det tyckte han var synd. Nu vill han inte prata mer... En kort fling.

2006-03-06 @ 20:23:48
Postat av: KB

Har inte Mattias bild?
Ni kanske kan köra lite gammal hederlig han visar sin så visar du din...bild ;)

Buckliga barn o schlager är dagens ett år i london.
Själv har jag haft en tråkig dag ända tills jag blev bjuden på pizza. Har tom sparat lite pizza i kylen till senare.

2006-03-06 @ 20:43:42
Postat av: LH

Mattias... säger:
skulle du våga ringa mig??
Lovisa säger:
nej
Mattias... säger:
hehe

2006-03-06 @ 20:47:06
Postat av: LH

Mattias... säger:
själv e jag 25 år bor på hisingen... och vet itne var jag har kommit över din hotmailadress...
Lovisa säger:
Konstigt. vi kanske har en gemensam vän.
Mattias... säger:
jadu... ingen aning

2006-03-06 @ 20:48:24
Postat av: LH

Mattias... säger:
du ahr ingen bild eller
Lovisa säger:
nej
Mattias... säger:
ok
Mattias... säger:
synd
Mattias... säger:
kan du itne berätta lite mer om dig själv
Lovisa säger:
Men jag vet ju inte vem du är
Mattias... säger:
berätta du först så berättar jag om mig sen

2006-03-06 @ 20:51:20
Postat av: KB

Oj oj riktigt spännande!

Men om det e han som inlett kontakten tycker jag att det ska va du som ställer frågorna, iaf enligt min internetlogik.

2006-03-06 @ 21:02:56
Postat av: GB

Detta är spännande. Men jag tycker gott "Mattias" kan börja berätta. Det är ju han som "inte vet" hur han fått tag på din adress...

Om någon hört Ricky Gervais podcast så finns det en kille som heter Karl som är lite bakom som berättade en episod från när han stod och diskade. Då brukar han titta ut genom fönstret, och den gången var det en tjej som gick omkring naken i huset mitt emot (förstås). Hon upptäckte att han stod och tittade så då drog han sina byxor en bit över skinkorna för att ge lite tillbaka.

Köpte ICA-oliver i dag som luktar diarré. Inte härligt.

2006-03-06 @ 21:13:49
Postat av: Koda16

Hafvsbandet är min personliga favorit... =) Men det finns så många med det där lilla extra... Så många fluffiga frisyrer å så många glasögon modell enorma...

Postat av: Gabardinbyxan

Shit!
Harry Björnes!? Que!?
HB måste vara ett påhitt av ett gäng utlasade GP - journalister.

Sen så tycker jag att GB ska ta tillfället i akt o plocka fram sitt orkesterkort.

2006-03-06 @ 22:15:45
Postat av: grusöga

Åh, denna mattias. så spännande. nästan som när man hängde på heta linjen när man var ung. i morse när jag vaknade såg jag ut som Heidi Fleiss. Kändes inte så hett. Kanske börjar man bli utbränd? Hade en 12 timmars arbetsdag. Jag vill oxå han en spännande msn:are.

2006-03-06 @ 22:20:36
Postat av: jag

Menar du Benny Lawins? Andra bilden på denna sida.

Han längst till höger är inte jag. Det var mer likt när jag hade andra glasögon tror jag.

2006-03-06 @ 23:19:52
Postat av: Anonym

Fy fan. det funkar ju inte alls. man måste trycka på "ute eller inne" för att komma till rätt sida.

2006-03-06 @ 23:22:53
Postat av: K16

Kent Albins dressar tycker jag förtjänar ett omnämnande! Men det finns ju så många snygga...

Postat av: Daniel DeLuxe

Hallå!
Nån som fått intresseanmälan inför våren än?

2006-03-07 @ 13:23:38
Postat av: KB

Ehh, jag fick min för ett par veckor sedan. Christine ville ha svar i slutet av februari.
Grill-Britts ansökan kom ca 2 veckor sent. Posten sitter säkert o lurar på din fortfarande.

2006-03-07 @ 15:56:12
Postat av: Daniel DeLuxe

Är detta sant? Helsike också! Nu är iallafall ett mail skickat till hela bunten på Enheten, så att de vet att jag vill jobba.

2006-03-07 @ 16:16:30
Postat av: kokos

Piken är ju fin fast tydlig när man inte får någon intresseanmälan om jobb på Antagningseneheten...

2006-03-07 @ 18:30:43
Postat av: kokos

Piken är ju fin fast tydlig när man inte får någon intresseanmälan om jobb på Antagningseneheten...

2006-03-07 @ 18:30:43
Postat av: Anonym

Piken är ju fin fast tydlig när man inte får någon intresseanmälan om jobb på Antagningseneheten...

2006-03-07 @ 18:30:48
Postat av: trassliga håret

Jag vill diskutera oliver som luktar diarré med Grill-Britt. Min pojkvän håller med dig om lukten. Jag fann dock att Hemköps svarta kalamata-oliver mest påminde om bajamaja-stank. Just blandningen av nummer 1 och nummer 2 som legat ett tag i solvärmen. Det är vidrigt, men man äter ändå. För det är ju dyra små jävlar.
Köp Willy´s kalamata. Ingen sådan odör.
Hoppas ni alla mår bra även efter sådan skitprat...

2006-03-07 @ 18:35:06
Postat av: Laxhoran

Idag har jag verkligen haft en tråkig dag. Min mikro gick sönder också. Har tagit en treo och köpt en påse snask för att trösta mig. Inte ens bloggen fick mig att skratta. Ni får skriva lite roligare.

2006-03-07 @ 20:02:28
Postat av: Laxhoran

Piken är ju fin fast tydlig när man postar kommentaren 3 ggr.

2006-03-07 @ 20:04:49
Postat av: KB

Om min mikro gick sönder skulle jag oxå behöva en treo o. Mikrade just lite tunn soppa o snartblir det mikropop. En vanlig dag på mikromat.
Ska ha ex-kodare fotbollskväll med magnus o gipskatten. Gipskatten hälsar.

2006-03-07 @ 20:26:29
Postat av: Daniel DeLuxe

Vem är KB?
Vem är Kokos?
Vad Christin är för sorts människa har man tyvärr insett nu. Nog för att man insåg det redan för två år sedan, men som den välvilliga människa man är trodde man att hon bättrat sig...

2006-03-07 @ 20:35:08
Postat av: Koda16

Saknar mikrovågor. Skulle verkligen vilja ha en. Vet inte varför det inte inhandlats någon. Brist på yta skulle jag tro.

Håller med Laxen om att det krävs roligare bloggning än så här. Skärpning!
KB: Hälsa tebax!

I morgon måste jag kliva upp jättetidigt. Ska vara på kurs klockan nio. Huga! Är inte van med så tidiga mornar...

2006-03-07 @ 21:17:25
Postat av: KB

KB = kalasbyxan AKA Morre

2006-03-07 @ 21:21:31
Postat av: K16

Om man inte vet vem KB är, då vet man inte mycket... =)

2006-03-07 @ 21:58:41
Postat av: GB

Behöver jag berätta att det var obehagligt att rapa efter att ha ätit ICA-oliverna?

Kalamata brukar ju vara goda. Snart vet man ju inte vad man ska ta sig till. Får väl hålla sig till eldorado med pimiento eller vad det heter.

I dag har jag köpt en hem-telefon som har en inbyggd telefonsvarare. Jag ser fram emot att det ska ringa i den fast jag tar det inte och så börjar personen säga nåt i stil med "Grill-Britt, plocka upp luren, jag vet att du är där". Synd bara att displayen som visar hur många meddelanden man har lyser som ett helt Ullevi.

2006-03-07 @ 23:10:45
Postat av: trassliga håret

Kokos verkar vara en envis profet. Undrar med spänning vem det kan vara. Och ska Deluxe isf utmana Kokos i bajonett?
Ska sluta tänka på oliver nu.
Idag ska jag och "dagens ungdom" äta lunch på ett hemligt ställe, ett gott ställe. Men ingen annan får veta något.
Imorgon får jag träffa Af Grusöga, jippie!
pusspuss...

2006-03-08 @ 10:19:51
Postat av: Toddy

Af Grusöga är snyggt men vad händer när vi gifter oss?
Kan vi heta "von af"? Vore ännu snyggare o minst ytterligare ett skäl till giftemål.

2006-03-08 @ 11:34:37
Postat av: Grusöga af von Johansson

Åh det finns så många skäl till giftemål... Snyggt riktigt snyggt!

2006-03-08 @ 12:16:02
Postat av: Toddy

Jag hade tänkte mig att vi skulle skippa johansson helt o bara heta af von. Enkelt o überklass på en o samma gång. Jag går ju redan under namnet Toddy bland mina vänner på övfre. Toddy är laddadat med så mkt av ex-kåkfarare goes nyrik stekare att jag blir helt vimmelkantig. Brackiga Y-namn är det nya åka till australienochjobbaliteochsurfamycket.

2006-03-08 @ 13:09:31
Postat av: trassliga håret

Det är roligt att Koda16 redan vant sig av med att gå upp "tidigt" på morgonen. Hur länge har Koda varit arbetslös, några veckor, hihi?
Jag går upp 06.00 nu när man jobbar på antagningen.
Skönt.
Får jag sjunga på Toddy´s och Grusögas bröllop? Jag kan säkert lära mig texten till "de sista ljuva åren" eller nåt. Fast jag är senil light så det kan ta sin tid.

2006-03-08 @ 14:23:05
Postat av: Webbkurs-Koda16

Jo, angående tidiga mornar, jag var helt vimmelkantig i morse... =) Mer än vanligt alltså!

Kursen va bra. Har kommit fram till att någon programmerare gärna kunde få fixa ihop ett InfoGlue åt mig oxå (ja programmet som GUs sidor tillverkas i). Då skulle jag bara kunna sitta å lägga in lite text på de hemsidor jag hemmatillverkar. Mycket smidigt. Men inte då.

Jag vill va tärna på Toddy-Grusöga bröllopet! I nån snygg outfit, gärna i nåt som man kan kombinera med cowboyboots!

Fick choklad idag för att jag var kvinna (på Restaurang Handelsrätten), mer sånt tycker jag! Fast det kanske inte är så jämställt...

2006-03-08 @ 16:55:25
Postat av: Grusöga af von

Om det ska var riktigt üderklass borde jag kallas för Lussan, Tussan eller Lolo. Det heter dom...de där ljuva flickorna. Hela Los lobos ska vara tärnor! Givetvis kommer Toddy bjuda in heta stekare som bestmans som ni kan hångla med när vi öppnar de dyra skumporna runt 04.00 snåret.

Jag vill att Trasslet ska sjunga Living on a prayer.

2006-03-08 @ 17:24:33
Postat av: Anonym

Toddan?
Om living on... sjungs kan vi ju ändra lite i texten typ "Toddy used to work on the antagning...Toddan works the bhopa all day, working for..."

Postat av: trassliga håret

Hmmm, Living on a prayer, den är så svår i de höga partierna. Dizzy Rascal däremot, någonting med honom vore kul.
Är det någon som ser Little Britain? Det måste man (enligt svt är det redan en kultserie). I LOVE IT.
The computer says no...

2006-03-09 @ 10:50:58
Postat av: Koda16

Åh Little Britain! En av de bästa om du frågar mig. Min favorit är Andy, killen i rullstol (som inte alls behöver sitta där...) med den stackars assistenten. Vilken härlig inställning! Kan man vara mer bekväm än så? Fast frågan är ju om inte han med vuxen-son-dricka-mammas-bröstmjölk är bäst ändå... Eller de maskulina damerna... För att inte nämna den kraftiga damen på spa, men jätteräkningen...

2006-03-09 @ 11:07:04
Postat av: Vicky Pollard

Butyesbutnobutyesbutno

2006-03-09 @ 12:11:20

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits