Snö å kyla

Så underbart att listan med ungerska namn äntligen har publicerats. Trumvirvel o fanfar åt vår Bear!
En annan bra sak är ju att Peder äntligen har kommit till rätta. Som vi har vart oroliga...

Det e fasans kallt för tillfället. Livet i exil bjuder idag på 15 MINUSgrader. Inte nog med att man fryser! Det allra värsta är väl ändå att man ser så sjukt LITE hud. Blott en strimma eller två kan man skymta i nåns sömdruckna nylle. Inte bra alls!

Well, annars kan vi bara hoppas att det under granen skall gå å finna något snyggt. För en sak äro då sann; att man kan sannerligen aldrig bli för snygg!

Fairytale of Gothenburg

En hel vecka i frihet avklarad! Snabbt inser man alltfler sanningar angående vardagens små mysterier. Saker som att var ungdom mår bra av att ta en nap flertalet timmar mitt på dagen blir en självklarhet. Mycket bra med tanke på att man inte åldras lika fort om man sover mycket. Både snyggt och praktiskt! Intressant är även att skåda vilka munderingar dagens ungdomar i arbetsförskringring bär. Samma mundering tycks återkomma ett oroväckande antal dagar (...soon to be veckor??!?..) i rad. Kan ju inte kallas annat än både snyggt och bekvämt! Och inte hade man nån aning om att det gick så mycket bra på TV om dagarna. Well, så länge man sköter sin personliga hygien på hyfsat sätt tycks nån form av hopp iallafall finnas. Glöm inte å stoppa de sista korvarna, lacka de sista klapparna samt stöpa det sista ljuset, ty snart kommer julens stjärna åter att leda oss rätt!

Tack å Adjö

Det är en ödsligt vemodig stämmning som vilar bland modulerna idag. Blott ett fåtal snyggingar kan skymtas i det som en gång var en energisk och blomstrande arbetsplats. Only hope remains...

Just ja! Glöggmingel med The Boss klockan tre i eftermiddag.
See ya!


Fiesta mi tipo

Så var sista dagen här då vi alla är samlade. Tänk vad mycket roligt och snyggt vi har upptäckt och engagerat oss i under den gångna hösten. Nu vänter enbart mörker, jämmer och fattigdom! Men, innan dess skall klackarna slås i taket. Bägarna skall tömmas och Gustafkoreografi skall komma till uttryck.

I kväll möts vi upp på Krakow, där ett dukat bord väntar oss vid halv åttatiden.

Eventuellt kommer ju även några äldra kodare, som jobbade här för tiotalet år sedan, att dyka upp.
Vi hälsar dem välkomna för en stunds utbyte av tankar och tips.

Hasta Luego


hits