Stoppa Tjuven!!!

Va falls? Vem har skvallrat? Hur är det möjligt? Tankarna var många då man stannade upp i TV-zappandet. Frågorna hopade sig. En snabb titt i dagens Tv-tablå fick en dock på bättre tankar. Nej! Idén hade inte läckt ut och vidareutvecklats i större skala. Arbetsprovet inför Valands vårantagning om "gränsen mellan kvinnligt och manligt" är inte stulet och kopierat. Men visst blev en fundersam vid första anblicken av de så kallade Damkronorna!

Karmacoma

En solig men förmodligen kall dag har startat. Intrycken från gårdagen börjar sorteras in och saker tycks falla på plats. Några anmärkningsvärda intryck tycks dock kvartstå; Nysa av ren åtrå??? Typiskt att just Morre träffar såna damer...Sure... Nougatfärgad polo på krogen är ett säkert kort för att ensam få vandra hem. Anmärkningsvärt är ju även att inte ens det allra tyngsta (av få beprövade) artilleriet funkar som det ska! Nice anyway!

Sunday Morning

Ooh, så mysigt vi hade de på Bloggen igår. Som i svunna tider. Så många samlade, så mycket blev sagt. Som att hänga i en virtuell lounge ungefär. Keep on dancing som DJ Bobo skulle uttrycka det...

Things behind the sun

Jaha, så var det alltså Februari! De vuxna säger alltid att februari är en så bra månad eftersom den e så kort! Yeah right... Ungefär som om man den tredje januari krasst skulle konatatera att januari snart e slut. Eller hur?! Vuxna försöker alltid lura i ungdomar så mycket konstigt. Kontenta; Lita inte på em vuxen. För övrigt har stora reklamtavlor för Discoveryprogrammet Mythbusters skådats down-town. Hoppas myterna; "man blir så mätt av gröt, å står sig länge på det" samt "det e så jobbigt att skala apelsiner" tas upp under säsongen. Slutligen kan det konstateras att Grusöga bakom en bar skulle va en trevlig syn. Minst lika trevlig som Grusöga framför en bar!

hits