Stoppa Tjuven!!!

Va falls? Vem har skvallrat? Hur är det möjligt? Tankarna var många då man stannade upp i TV-zappandet. Frågorna hopade sig. En snabb titt i dagens Tv-tablå fick en dock på bättre tankar. Nej! Idén hade inte läckt ut och vidareutvecklats i större skala. Arbetsprovet inför Valands vårantagning om "gränsen mellan kvinnligt och manligt" är inte stulet och kopierat. Men visst blev en fundersam vid första anblicken av de så kallade Damkronorna!

Kommentarer:
Postat av: Laxhoran

Credit till moderatorn! Det var ju en jätterolig tråd!

I sportens värld får man tydligen se ut hur som helst utan bestraffning från omvärlden. Hur skulle det se ut på enheten?

Kom hem ungefär 8.30 i morse från en efterfest.

Träffade en gammal ex på p-vik igår som tydligen gör journalistpraktik på nåt matprogram på svt.(konstig praktik) När jag frågade om recept på moderkakor sa han att ett avsnitt kommer uteslutande att ägnas åt denna kulinariska sensation. Programstart längre fram i vår.

2006-02-19 @ 18:02:52
Postat av: Ä-B-D

Ser fram emot avsnittet. Hoppas man kan få några nya idéer och uppslag inför det att fredagsfikat drar igång igen!

Låter som en ypperlig fest Laxhoran hamnade på. Träffa du på något snyggt kanske?

Rykten gör gällande att Peder skall söka till vår eminenta arbetsplats. Äntligen!

För övrigt tycker jag det e ett fint intiativ av Grill-britt att bjuda till fest framöver.

2006-02-19 @ 20:27:17
Postat av: grusöga

Åh,Peder! Lyllos! Jag kanske kan komma förbi och kopiera eller liknande för att få se detta ögongodis.
Själv lyckades jag oxå ta mig till Pustervik en timme innan de stängde. Såg inte Laxhoran, men hörde att hon hade stått på övervåningen och stuffat, jag stod vid baren nere hela kvällen. Mycket bubbel blev det innanför västen. Söndagen förflöt med fosterställning, hamburgare och mycket sömn.

Tyvärr kan jag inte närvara på infyttningsfest eftersom jag ska på ett jättekalas den 11 mars. Var det den 11 mars förresten?

2006-02-20 @ 10:31:15
Postat av: Plågad vädur

Det var inget snyggt på min efterfest, bara dom gamla vanliga. Och så jakobs föräldrar som låg och sov i ett angränsande rum . Jag har inte hört ngt om peder men det vore väl trevligt med två chinchillor. Peder har lite mer hår än adam. Annars är dom ungefär likadana.
Jag är uttråkad, kan ni inte blogga lite.

FÖrresten var det en på enheten som enligt uppgift hånglade i lördags.

2006-02-20 @ 14:50:50
Postat av: GB

Tja, själv läser jag annual review of anthropology och liknande. Fast det är inte så tråkigt som man kunnat befara. Har stressat upp mig tidigare, så pass att en chinchilla skulle liknat ett däst lejon i jämförelse, men nu när jag väl tagit på mig mjukbyxor och en t-shirt med färgstänk och börjat läsa så var det inte fullt så farligt som jag trodde. En paus måste man ju dock få ibland.

2006-02-20 @ 15:40:50
Postat av: Plågad vädur

På jobbet. Alla är på möte nu så jag kan passa på å surfa lite, mkt att göra nu annars när man gör karriär i avtalsbokningen. Man måste skriva mail till mexico och sånt.

Göran Persson var här idag och åt lunch med göran johansson. Vi var tvungna att stänga av en hel korridor och säpo har varit här flera dar och gjort stället säkert för presidenten. Tyvärr fick jag ingen skymt härifrån mitt kontor.

Nu ska jag läsa kvällstidningar oxh se om det kommit nån ny info om mordet på bobby.

2006-02-21 @ 14:37:01
Postat av: grusöga

idag har jag kopplat in en hemlig musikkändis på vår föreställning. Det känns bra att ha kändisar i mobilen. Som om man är viktigare än vad man egentliigen är.

Tycker att det är dåligt bloggande nuförtiden...

2006-02-21 @ 17:08:16
Postat av: Koda16

Jag å BÄD (jag vill att hon ska förkorta så istället, det blir fräckare ju) har härjat runt i dag. Grusöga va bissy på teatern, annars hade vi våldgästat henne oxå. Vi ville ju träffa kontorshunden! (Han var inte där vid gårdagens besök, tyvärr)Avslutade med häng på Zenit café. Efter några timmar där tog vi spårvagnen hem igen. Det kändes faktiskt som om vi avslutat en hård arbetsdag. Gjort rätt för oss på något sätt. Fast det hade vi ju inte.

2006-02-21 @ 19:35:28
Postat av: Äldre berusad dam

Kock-Björn var är du?
Vi är många som saknar din moraliska vägledning och support i vardagen. Det är så tomt utan dig!

2006-02-22 @ 11:28:04
Postat av: indiska håret

Här sitter vi på Antagningen och myser till Christer på P3 och el-element vid knäna. Vi har massor av gosiga "courses in english" att lägga in i AA14. Massa snygga nya bilder.
Hoppas ni mår bra!

2006-02-22 @ 14:26:44
Postat av: Laxhoran

Ja var är kockbjörn?
Man blir ju orolig. Dessutom behöver vi som sagt vägledning.

Verkar som att jag kanske kommer gå över till chalmers lag inom en snar framtid. Vet inte om GUs enhet klarar av allt manfall så tänker att man får bli en qvisling och gå över till teknologins högborg. "Avancez" som man säger däruppe på guldheden. Vi får se i morgon när eventuella kontrakt ska skrivas på.

Gudars skymning vad trött man är på vintern nu.
Ska nog dra något gammal över mig. Speceillt nu när det bloggas så dåligt.

2006-02-22 @ 14:27:24
Postat av: grusöga

Ingen lämnar något lag! Jag har advokatkontakter, isf kommer det bli en smutsig förhandling. Det lovar jag!

2006-02-22 @ 15:02:11
Postat av: K16

Vafalls! Laxhoran ska lämna oss i sticket. Det va då det grövsta!...

Håller med ang Björnen: Hallå var e du Kock-Björn!!??

2006-02-22 @ 15:43:05
Postat av: Laxhoran

Jag har fått en annan tjänst och ska nu meddela christin att jag lämnar enheten. Jag har fått fast tjänst på manpower med garantilön även mellan uppdrag. Jag ska inleda med fyra veckor på chalmers examensenhet. Där har ni den fulla och bittra sanningen.

En annan bitter sanning är att jag inte kan komma på grill-britts party verkar det som. Jag är inbokad på party på annat håll. Kanske får försöka fixa nån kombinationslösning.

En tredje bitter sanning är att jag blivit förkyld.

Jag var på gratisfest i går på Pour Bons invigning. Fick silverinbjudan i brevlådan. där bjöds man på en liten bulle som var fylld med kidneybönor och chokladsås. Jag skämtar inte.TIll det fick man vin och tomas tengby höll låda. Ärligt talat, kära blogg, var det en horribel tilställning. Tydligen äter man chokladsås på bönorna i mexico.

2006-02-23 @ 10:32:49
Postat av: Koda16

Chalmers!!? Jisses, det svider ju i antagningssjälen. Men får gratulera iaf. Fast lön å pengainrullning är ju alltid trevligt. Hoppas du kommer med ut på lö så vi får bearbeta denna chock! Bubblor sägs va bra! Chokladsås med bönor måste däremot va fruktansvärt, usch å fy. Det ska va så modernt nu för tiden. Det verkar bli dålig antagningsuppslutning på grill-partyt, synd. Då missar vi ju GBs gedigna inredningsarbete. Jag tror på mycket utsuddade linjer mellan ute å inne, mjukt äggskalsvitt i stark kontrast mot de mer ruffiga naturelementen. Ungefär så.

2006-02-23 @ 11:15:30
Postat av: grusöga

Kommer bli en tunn skara losbos på antagningen. Men misströsta ej. Vi alla kommer på studiebesök! Här händer det inte så mycket. Sitter på möten hela dagarna. Kontorshunden är inte här heller. Tråkigt. Men har blivit utbjuden på date att en kille som heter Oskar. Det värsta är att jag tror han heter det. Är inte säker och nu vågar jag inte fråga. Men jag är inte heller säker om jag ska gå än. Vi får se. Verkar skum.

Inatt drömde jag om Chincillan och Byxan. Vi hade fest i min gamla lägenhet på Linnégatan. Jag ville hela tiden gå vidare men Chincillan och Byxan skulle hångla hela tiden med några tjejer och ville stanna kvar. Jobbig. Sen vaknade jag av ett sms.

Böner och choklad + tengby. Fruktansvärt. Ryser av bara tanken.

2006-02-23 @ 12:06:34
Postat av: Äldre berusad dam

Gratulationer till Laxhoran som fått jobb annorstädes.

I ett sånt här läge är det viktigt att lobos i exil är lojala,
hur ska en annars kunna tygla de mustiga männen på jobbet?
Tänk om en dras med i en handläggarsekt...Hu!!!

Nåväl, så tycker jag att Laxhorans jobb skall firas. Or?
Förslagsvis nästa fredag???!!!

För övrigt är det ju jobbigt med alla fruktansvärda sjukdomar som härjar för tillfället. Det är synd om oss!
Måtte bättring ske.

2006-02-23 @ 13:58:51
Postat av: Byxan

Grymt m lite hångel. 10 spänn på att hon var blond!? Jag är sååå förutsägbar ;)

Laxen ska gratuleras till jobb o fasta laxar in på kontot varje månad, inte fy skam!

Ristorante Svängdörren ger tre små rätter:

kokt ägg med hallonpuré

Couscous m brunsås

laxlindad pinnglass

2006-02-23 @ 14:20:04
Postat av: GB

Koala grad slam för morre när han är arbetslös.

Det var en fluga på balkongräcket tidigare. Han såg ut som han ångrade sig lite. Men visst fan är det några grader varmare i dag?

Grattis till jobb Laxhoran. En annan har ju också slagit sig i slang med tekniker och i går kväll ringde KTH och antydde att dom skulle sponsra mig med 25000 (fast inte i månaden tyvärr). Vi får väl se...

När det gäller mitt inredningsarbete så ska jag snart ta bort maskeringstejpen...

2006-02-23 @ 15:08:59
Postat av: grusöga

vad är det med byxan och blondiner? Det var därför det aldrig höll mellan oss...

Jag har dock inte gett upp en. Kanske man ska bli blond till våren?

2006-02-23 @ 15:11:17
Postat av: K16

Javisst är det varmt ute! Eller varmare iaf. Första dan som jag inte håller på att frysa ihjäl. Har under större delen av den här skitvintern haft en kroppstemperatur på ungefär 35 grader. Nu får det faktiskt ta å bli vår!

Laxens jobb måste givetvis firas!
Försöker föreställa mig Grusis som blond...
Nädu det e ju Byxans förlust, vem skulle släppa en brutta som Grusis! Inte då jag =)

Nu ska jag sortera tvätt. Jättekul.

2006-02-23 @ 15:55:00
Postat av: GB

Jag har hittat en ny fritidssysselsättning, att titta på möbler på blocket. Man har folks vardagsrum rätt in i datorn. En bra kick-off kan ju vara denna.

Ja, det är tråkigt att höra att några inte kan komma. Det verkar dock vara en del som kan komma också, våra gamla kollegor Marinaden och Anna för att nämna några.

2006-02-23 @ 17:36:10
Postat av: Laxhoran

Man tackar ödmjukast för gratulationerna och jag öppnar mig för att fira en massa saker tex nästa fredag. Att de flesta av oss kommer vara friska från infektioner i alla fall. Sen alla andra plågor vi lider av kräver väl lite mer tid och tålamod. Sen ska vi fira att vi alla går mot rikare tider. Fast först ska jag vara fattig som en kyrkråtta / morre ett tag eftersom lönen på Manpower betalas ut i efterskott.

Fattigast på chalmers. Å vad hett!

Och guld i damcurling! Man är så djupt drabbad och imponerad och känslorna stormar av glädje osv. Vilken utomordentlig prestation. Får mig att glömma alla mina bekymmer. (obs ironi)

2006-02-23 @ 21:04:55
Postat av: Anonym

datum: - Friday, February 17, 2006 at 22:59:33 (CET)
från: Dan
...verkar som signaturen "Jiohan" redan jobbar på fabrik och verkar vantrivas med sitt liv...sorgligt att vissa människor finner nöje i att pissa på andra människors framgångar...kan inte du skriva en låt då? ta lite papper och penna och stäng av Dr. Alban vs Kicki Danielsson: Papaya Coconut du har spelandes i köket, så får vi alla som faktiskt gillar musik höra din fantastiska prestation som låtskrivare, PS: du är jävligt bra Mauro!!!

2006-02-23 @ 21:29:03
Postat av: Yggdrasil

Laxhoran - tyckte att jag såg dig utanför antagningen vid 17 igår, kan det vara så eller såg jag syner? Grattis till jobbet förresten...

Jag jobbar just nu på Studieinfo men kommer snart tillbaka till Antagningen.

2006-02-24 @ 13:01:16
Postat av: Äldre berusad dam

Värsta solen idag!
Märks tydligt att våren nalkas. Likt torra skin far karlarna runt på stadens gator och torg. Tutar i sina bilar och tjoar efter kvinnornas uppmärksamhet.
Ett vårtecken lika säkert och uppenbart som den ökade frekvensen av valpar i stan.

Fredag! Fedag! Fredag!

2006-02-24 @ 14:10:16
Postat av: Äldre berusad dam

Värsta solen idag!
Märks tydligt att våren nalkas. Likt torra skin far karlarna runt på stadens gator och torg. Tutar i sina bilar och tjoar efter kvinnornas uppmärksamhet.
Ett vårtecken lika säkert och uppenbart som den ökade frekvensen av valpar i stan.

Fredag! Fredag! Fredag!

2006-02-24 @ 14:10:23
Postat av: grusöga

Ja, herrgud våren. Farligt känner jag att det är redan. Okynnes hånglar, karlarna är tokiga, för inte prata om kontorshunden som för runt här som ett bokstavsbarn.
Det kan bli lite bubbel inför västen ikväll mest pga vädret. Men det är imorgon det smäller på riktigt.

2006-02-24 @ 14:52:48
Postat av: K16

Våren e här! En rödvinsbox, lite pasta-pesto å så ett Tre kronor i högform, Treeevligt! (obs inte ironi...)

Grusöga: inte bubbla för hårt ikväll nu. Satsar på en massa spritsorter som ska avnjutas i morgon afton. Förväntar mig ett Lobos i högform.

2006-02-24 @ 18:07:35
Postat av: Laxhoran

Kära Yggdrasil,
Det måste varit en hägring.

Vi ska ha göteburgarfest på måndag. Detta stod nämligen på Lunchmenyn på Hedens hörna häromdagen men när man beställde detta så var det en fiskburgare med västkustsallad mellan två tjocka slantar av bakad potatis. Mkt märkligt. Så nu ska vi göra the real thing. Fast kanske inte pulvermos trots allt.

Skulle vara intressant att få lite input av kockbjörn ang detta. God lördag till er allihopa.

2006-02-25 @ 12:50:39
Postat av: Laxhoran

Vilken osannolik tur man hade igår när man springer rakt in i kockbjörns famn på uppåt och plattåt! Även kockbjörns bror fick man skaka tass med och vi kunde alla tre prata lite om göteburgare.

För alla er som vill träffa kockbjörn kan jag tipsa om att han kommer på delightfesten om ett par veckor. Med vetskap om att kockbjörn och herr och fru marinad ska närvara på denna tillställning får man ju undersöka möjligheterna att prioritera om sina events.

Antar att ni alla sitter och tittar på hockey. Jag är glad att jag är i tjänst så jag inte störs av eländet utan i stället får surfa i lugn och ro. Hockey är den allra värsta och svennigaste sporten i mitt tycke. (obs inte ironi)

2006-02-26 @ 15:05:46
Postat av: Drutten å Gena

Morre, vem är den blonda damen du träffar? Varför har du inte berättat för oss om henne? Kände nästan inte igen dig, men du såg lycklig ut!

2006-02-27 @ 14:38:59
Postat av: KB

Ha ha här hinner jag knappt ned på stan innan ryktena börjar ta fart. Hon heter Fanny och är väl inte speciellt blond. Ni får gärna ge er tillkänna nästa gång, typ hälsa ;)

2006-02-27 @ 15:08:07
Postat av: Drutten å Gena

Berätta mer Morre! Du såg så förälskad ut att vi inte ville störa. Hur länge har ni träffats? Varför har du inte berättat!!?

2006-02-27 @ 15:14:09
Postat av: KB

Med tanke på att hon bott i mexico det senaste halvåret och ska vidare till kenya nu i veckan är det lätt att bli kär nu när vi ses här i gbg en solig senvinterdag ;)

2006-02-27 @ 15:29:44
Postat av: Drutten å Gena

Nu blev vi besvikna. Det var inte det svaret vi ville ha. Men det var roligt att vi fick så mycket information, med tanke på att vi aldrig sett dig på stan eller med någon dam. Vi har varit hemma hela dagen och haft långtråkigt. Morre, glädjespridare! :-)

2006-02-27 @ 16:00:47
Postat av: KB

Nu förstår jag inte. Hur kan ni bli besvikna på en glädjespridare?
Ska jag vara ärlig så e vi "bara" kompisar.

2006-02-27 @ 16:10:49
Postat av: Drutten

Först blev vi ju så glada för vi trodde starkt på dig och den här Fanny, men så är det bara en kompis på genomresa. Suck! :-)

2006-02-27 @ 18:04:22
Postat av: Äldre berusad dam

Vaddå, är Morre involverad i en romans?
Typiskt! Morre - frestaren

Grill-Britt; kommer Pär och Roger den 11:e?

2006-02-27 @ 18:14:27
Postat av: GB

Låt vara att jag inte delade Laxhorans generella aversion mot OS som sådant fullt ut, men när man först ser Pagrotsky bli pumpad som en bälg av någon i landslagströja och sedan med blossande kinder konstaterar att någon ringt in Nick Borgen så är det svårt att förbli likgiltig.

ÄBD, både Pär och Roger kommer på festen, om det hjälper dig.

2006-02-27 @ 23:36:11
Postat av: K16

Jag och ÄBD klurar på vad man kan ge GB i inflyttningspresent. Valet står just nu mellan en fiin duschmössa och ett grillgaller. Morre du som levt med GB under en längre period, vad behöver han? =)

2006-02-27 @ 23:58:37
Postat av: KB

K16:

Det verkar vara "nätverksdagar" på siba....
Kanske en signerad(kan bli liite för dyrt...) singel av WWW m Nick "jag har en kasse könshår på huvudet" Borgen aka jag tog droger från morgon till kväll.
Nick har ju annars en annan toppensingel på sitt samvete "aj aj aj partaj aj aj som skulle kunna göra sig en på en högtidlig tillställning som ett inflyttningskalas.

2006-02-28 @ 10:06:12
URL: http://www.siba.se/
Postat av: K16

Tack KB för de fina tipsen! Siba är ju en affär som har allt! Tex en sån där Siemens TJ10001 Ironman (slår vad om att Fabian har en)

-Signal när skjortan är färdigstruken
-Kontrollpanel i silver
-Effekt: 2150 W
-3 meter sladd, vikt 28kg
-Lätt att flytta, stora hjul.
-Framtiden är här!

Priset var väl eg enda nackdelen. 11 990. Men är det inflyttningsfest så är det ju. Det borde ju definitivt va billigare än en signerad Nick B singel (med tanke på hans gyllene karriär). Kan även tänka mig att en tre meters sladd når samtliga GBs eluttag (om han nu har flera...) Praktiskt!

2006-02-28 @ 10:59:29
Postat av: Äldre berusad dam

The Ironman är kanske exakt vad Grill-Britt behöver. En nätt liten present, som han dessutom kan ta med på Zambiaresan.
Annars kan vi ju virka en vacker löpare. Ty vackra löpare kan man ju inte få för många av!

Ser fram mot glam och tryckare den 11:e!

2006-02-28 @ 11:05:35
Postat av: K16

Perfekt på Zambiaresan! En löpare kan ju fungera som extragåva. Låt oss påbörja virkningen medesamma!

2006-02-28 @ 11:11:04
Postat av: Koda16

ÄBD och jag förgyller vår dag med diverse bilder. Här e tre favoriter just nu.

Sylvester (ÄBDs kissemiss) har fått en stickad polo av mormor och trivs utmärkt. Kan han inte ta å posera på bild så vi får se hur snyggt det blev?

2006-02-28 @ 17:35:46
URL: http://www.minette.se/div/bilder.html
Postat av: Laxhoran

Vilka roliga bilder!
Mkt snyggt med lejonkostym på katt.

Blir inspirerad av allt festprat. Måste verkligen försöka komma till axel dahlström. Per och Roger också!

På chalmers är ingen snygg och ingen är rolig. Ingen är akademiker på administrationen misstänker jag. Man får dock en egen fruktorg varje måndag och onsdag, fri tillgång på kolsyrat vatten, semlor idag, färska blommor varje vecka, och goare kaffe. De har redan hunnit uttala sig negativt om GUs antagningsenhet. Man märker att de förlorat många derbyn, de tre man klena antagningsenheten som de har. De är antagligen bara avundsjuka eftersom de inte är snygga och roliga.

Göteburgarna igår blev oväntat goda! Äkta mos och bostongurka av det finare slaget är hemligheten. Det var roligt när alla byggde ihop dom!

Kockbjörn ska inte jobba på enheten i vår. Äldre berusad dam får ett mkt tungt ansvar när det gäller att kartlägga lila skynket.

2006-02-28 @ 17:57:57
Postat av: Äldre berusad dam

Om fallet är så att Morre vill sticka en polotröja till Snoop kan stickreceptet säkerligen budas över till Godhemsgatan.

Laxhoran; Vad gör Kock-Björn istället nu i vår? Ser ut att bli mycket övertidsarbete för en annan i vår.
Typiskt tönt-Chalmers att va sotis, bara för de e så kassa! Men nu kan du väl kolla F:s resultat o betyg?

2006-02-28 @ 18:49:56
Postat av: Toddy von Johansson

GB har fått post från universitet. Hoppas att d e kärleksbrev fr nån på antagningen. Ska jag öppna d o lägga ut d här?
Snoop skulle nog vilja ha nåt varmt på sig. Han va rejält miss(hihi!)nöjd m vädret idag.

2006-02-28 @ 19:30:10
Postat av: grusöga

GB kanske kan få en katt? Känns lite som om det är the new black för 2006.
Charlmers..de är nog bara sura för de förlorade förra matchen...Åh, Laxen jag har oxå en som du ska kolla upp på där borta. Idag har jag pratat med två medlemmar från Soundtrack och en från Grand tone music i telefonen. Kändes som om man var uppe i smöret ett tag, sen ramlade jag tre gånger på vägen hem och slog i samma knä och snabbt insåg jag min plats i samhället.

Ännu en gång bevisar Morre vilken frestare han är bland kvinnorna.

2006-02-28 @ 19:42:20
Postat av: GB

Jag uppskattar engagemanget kring presenter. Vill dock poängtera att några sådana inte är nödvändiga. Men en virkad löpare skulle förstås passa bra på mitt trekantiga soffbord av pet-plast. (obs ironi)

Har vi tur så blir hela festen blir en enda tryckare.

Idag har jag suttit på seminarium i sex timmar. Fan vad snygg jag känner mig.

2006-02-28 @ 21:48:21

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits