If you can´t beat us, join us!

Javisst har det nya årets röda matta rullats ut. Nu är det bara att klampa framåt i samlad trupp, för i ens tankar är en aldrig ensam. Kom ihåg att flera kan frysa ut en, men en kan ju som bekant inte frysa ut flera. Kanske är det snart dax att göra en kollektiv insats på ämnet motion och träning. En idé är ju att tillsammans träna och motionera ölhävarmuskeln! Ack denne spjuveraktige lille gynnare...

Kommentarer:
Postat av: Koda16

Oja träning är synnerligen viktigt! Låter som en god idé. I dag försvinner jag till elStockholmo men är tebax på söndag. Skönt att alla nu börjar vara tillbaka på västkusten. Känns otäckt när vi alla är spridda för vinden sådär ute i landet. Nu ska jag återgå till att flytta papper på skrivbordet.

2006-01-05 @ 08:58:32
Postat av: Laxhoran

Nya numret av nöjesguiden är helt genialiskt! Man skrattar sig fördärvad men framförallt bör man läsa deras bartips där de varmt rekommenderar Orienten och ger lite fina prisexempel. Som marianne sa, vi var först som vanligt. Hoppas man kanske får se en och annan av er på ovan nämnda blaskas party den 20:e

God helg!

2006-01-06 @ 18:08:13
Postat av: Laxhoran

Åh kalla, hemska söndag! TUr man hyrt rulle och köpt snask. Varför skriver ingen i bloggen? Grusöga ch jag planerar reunion, jag har upptäckt att loranga går på hagabion för 40 kr, så vi funderar på att göra något trevligt som har med det att göra.

2006-01-08 @ 20:53:06
Postat av: Koda16

Ja varför skriver ingen i bloggen? Har varit borta hela helgen och väntade mig åtmistone ett tiotal fräscha inlägg här men inte då. Det är bara jag och Laxhoran som håller fanan högt. Bättring hörrni! För övrigt låter Lorangan utmärkt!

Var en sväng på Globen i lö. Disney on ice! Medelåldern var inte hög, men vad gör man inte för de små släktingarna, tre äpplen höga... Å jodå jag hade kul ja me! =)

2006-01-08 @ 21:36:44
Postat av: Grill-Britt

Vet inte vad andra gör men själv har jag varit alldeles upptagen med att leka Ernst de senaste dagarna. Jo, det öppnar sig minsann en helt ny värld när man har lägenhet. I detta fall handlar det om en 1:a på 23 kvadrat som ska inredas på ett furstligt sätt. I morgon bitti ska jag ringa och fråga om jag kan få nya tapeter, eller åtminstone en hink färg. Reunion vore trevligt.

2006-01-09 @ 00:07:49
Postat av: Laxhoran

Grill-Britt: Vilken stadsdel kommer du att bo i? Var det högsbo?
Har sovit så mkt att jag är helt yr i huvudet. Tänker att jag ska läsa ut försoning idag men så fortjag sätter mig bekvämt så somnar jag trots att jag redan sovit extremt många timmar de två senaste dygnen. Och ja, jag har försökt med en kopp kaffe. Ska nog ta en brisk promenad i kylslagen terräng för att vakna till.

2006-01-09 @ 12:45:14
Postat av: Grill-Britt

Ja, det är Högsbo som är min nya stadsdel. Axel Dahlströms torg närmare bestämt. I dag klev jag upp klockan 8 och började ringa viktiga samtal. Har uträttat allt utom det viktigaste, för besiktningsmannen var inte lätt att få tag på och när han väl ringde upp så bröts samtalet när jag började förklara vad jag ville. Känns som det var flera år sedan jag ringde viktiga samtal sist.

Promenader är bra i denna mörka vintertid. Har själv laddat musikspelaren med talböcker och promenerat en del den senaste tiden. Speciellt skönt tycker jag det är när man går ganska långt, då känner man sig ofta piggare, eller i sämsta fall trött på ett bättre sätt.

2006-01-09 @ 13:47:42
Postat av: Daniel DeLuxe

Vågar man kolla på Loranga-filmen? Jag är rädd att få mina gamla ljuvliga läsupplevelser ruinerade!

Apropå ölmuskler ska jag till Sejdelns quiz i afton klockan 19. Titta gärna in!

Och Björn kan vara lugn: Boken ser ut att må bra, där den ligger på en hylla, så söt och fin.

2006-01-09 @ 17:23:46
Postat av: Grusöga

Bloggandet går dåligt tycker jag oxå! Jag upptäckte just att jag kan surfa gratis hemma. Något har ett oskyddat nätverk som jag har kommit in på. Gratis är gott!!! Jag, Laxhoran och Chinchillan var som sagt ute och svirade vi kom överens om återträff med Loranga är underbart.
Jag har återvänt från Härnta. Jag har aldrig varit gladare att se Götet. Imorgon börjar jag jobba på teatern, äntligen slipper jag arbetslösheten. För övrigt jag har fått två katter, Bosse och Tindra! Tindra är som en introvert tonåring som är svartklädd, självskadande och håller sig för sig själv. Bosse är som en hockeykille som inte känner att han stör och tar alldeles för mycket plats.

2006-01-09 @ 22:03:24
Postat av: Grusöga efterlyser

Vart farao är Äldre berusade dam, är hon fortfarande fast i yrvädret?

När har Grill-Britt inflyttningsfest?

När ska vi får komma hem till Pettan och Morran med gåvor till snoop?

2006-01-09 @ 22:08:32
Postat av: Grill-Britt

Undrar hur mycket namnen har inverkat på katternas personligheter?

Inflyttningsfest blir om ett tag, jag återkommer med datum.

2006-01-11 @ 23:16:03
Postat av: Laxhoran

Nu är det för sent att se Loranga. SKyll er själva.

Torsdag på jobbet. Det gamla vanliga. Dör av tristess. Trassliga hårets läkare har inte hört av sig heller. Jag som var så full av förväntningar. Hans sekreterare är nog förkyld. Annars får man ta nya tag med sahlgrenska igen.

Ska se om jag kan komma ifrån till fazerrummet sen.

2006-01-12 @ 15:59:22
Postat av: Koda16

Näää missade vi Loranga! Skiit oxå. Då får vi vänta på dvd-släppet =)

Vi har affärer ihop, Trassliga håret å jag. Hade vår första träff idag. Ser lovande ut!

Jobbet. Jag är urusel på huvudräkning! Har ägnat dagen åt att räkna fram tentaresultat 1+3+1+5+1+1. Sjutton sidor, det är bergis en hög med stackare som får fel betyg på grund av mig... Ja tänk om man hade haft ett Fazerrum att besöka! =)

2006-01-12 @ 16:49:54
Postat av: Yggdrasil

Tänk om man hade ett jobb att gå till...

2006-01-12 @ 20:09:41
Postat av: Trassligt indiskt hår

Ja, det är sant. Jag och Koda16 har affärer ihop. helt renhåriga sådana. Jag förstår om ni blir nyfikna. Resultatet ska utannonseras vill jag lova!
Jag saknar en rapport från Grusöga om det nya jobbet! Måste jag kanske ringa? Och jag som har återkommande telefonskräck.
Fazer-rummet? Tell me...or take me there.
Är det någon som vill köpa en veckas uppehälle i Italien? Billigt.
(Jag har visst blvit någon slags börshaj...)

2006-01-14 @ 15:49:23
Postat av: Laxhoran

När jag skulle gå till fazerrummet den där dan och äntligen snodde med mig huvudnyckeln så visade det sig att fazerrumet var helt tomt och ödsligt. Jag utgår från att de har påbörjat en sort renovering eller utbyggnad av detta viktiga rum och att de ev ska ta in fler märken / sorter på snasket. Problemet är bara att jag inte vet var de gömt fazern nu under tiden. Tur att jag vet var konferenschokladen är gömd.
Hoppas alla har en trevlig lördagkväll! Själv ska jag snart gå på läkarexamensfest. Jag utgår från att det kommer serveras läkarsprit och andra godsaker. Ser fram emot förestående förgiftning.

2006-01-14 @ 18:02:13
Postat av: Grill-Britt

Jag var på läkarexamensfest i fredags. Någon läkarsprit stod inte framdukad men det kanske var tur. Vin och snittar fanns däremot att tillgå, och det smakade gott. Fast i går blev det lite jobbigt att välja mellan tio olika nyanser av vitt på färgaffären. Nu ska det målas.

2006-01-15 @ 11:24:04
Postat av: Krasslig Koda16

Själv skulle jag gärna ha en läkare tillhands som kan ge mig lite sprutor och piller. Har någon form av ögoninflammation tror jag buhääää! Det är väldigt synd om mig! Bara så att ni vet. Ser inte så bra på höger öga, men blogga måste man ju... Misstänker att det är fågelinfluensan.

2006-01-15 @ 13:44:12
Postat av: Grusöga

Nä, du har fått samma åkomma som jag hade. Glöm inte att du måste ha en lapp för ögat. Typ det snyggaste. Karlarna blir helt vilda. Det är den här ögonmigränen. Jobbigt jobbigt! Själv steker jag asgoda pannkakor och skriver på den stora samtidsromanen. Trassliga håret är här oxå. Fast hon är inne i min sambos rum och sjunger.
Förresten vet ni nån snäll som behöver ett rum att bo i hör av er till mig.
Peder kanske?! Måste prata m Chinchillan...han gömmer honom för mig.

2006-01-15 @ 15:52:32
Postat av: Laxhoran

Märkligt det här med ögonsjukan som går för fullt. Jag hade ju också en sväng under julen. Och en annan jag känner. Men det går över snabbt. Jag hade inte ens lapp men blev frisk på nåra dar.

Har ännu inte hämtat mig riktigt från förgiftningen. Nu har jag bestämt mig för att inte blanda vissa läkemedel med brännvin.

Jag vet vem grill britt var på fest hos! I den här staden har man inga hemigheter.

2006-01-16 @ 15:46:33
Postat av: Frisk Koda16

Nu e jag frisk å kry igen! Synd för lapp hade ju vart fräsigt... Var hemma från jobbet i går. Nu e jag tebax och mailboxen svämmar över. Så det krävs mao lite bloggande innan jag kan ta tag i den här dan.

Grill-biten: hoppas att det blev fint me de vita nyanserna! Det blev det säkert. Vitt är alltid fint (ja man kan nästan säga att vitt is the new black...)För övrigt misstänker jag att du plockat med dig internetabonemanget från hushållet i majorna. För var har Kalasbyxan tagit vägen? Men det finns ju faktiskt bibliotek!

Laxhoran: tycker det e skandal att företaget gömmer undan fazern. Man hoppas ju på en rejäl utbyggnad för att någorlunda kunna kompensera detta övertramp.

Nu ska jag ta å glutta lite i dena dära mailboxen.

2006-01-17 @ 07:47:58
Postat av: Grill-Britt

Den vita färgen har inte kommit upp än. Jag tror det är mitt samvete som hindrar mig från att gå in helhjärtat för målningen innan vissa studierelaterade ansökningar är skrivna och ivägskickade. Alltså fyfan, när jag börjar ägna mig åt akademiska uppsatser och formulering av frågeställning så måste det likna lyteskomik.

Följaktligen sitter jag kvar i Kalasbyxans vardagsrum och surfar på samma gamla uppkoppling. Att jag tassar på tå är inte för att inte väcka honom utan för att båda mina hälar har spruckit.

Lite hemligheter finns allt, för jag vet inte vem du var på fest hos, Laxhoran. Å andra sidan har jag hört att Grusöga inte sköter sina affärer ordentligt, så det kanske jämnar ut sig.

2006-01-17 @ 10:07:49
Postat av: K16

Oj, det här blir ett långt inlägg. Det ska ju bli kallare nu, men jag vet inte om det här stämmer... =)

Norrlänningar och vädret

+15°C Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här:

När det är +15°C tar Stockholmarna på sig mössor,
vinterjackor & halsduk. Norrläningen solar.

+10°C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus.
Norrlänningen planterar blommor i trädgården eller sätter potatis i landet.

+5°C
Malmöbornas bilar vägrar starta.
Norrlänningen cruisar i Volvo 240, alternativt 740

0°C
Destilerat vatten fryser i söder.
Vattnet i Torneälv blir lite tjockare.

-5°C
Folket i Skåne håller på att förfrysa.
Norrläningen kör sista grillfesten innan vintern.

-10°C
Gävleborna slår på värmen i sina hus.
Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Stockholmarna flyr utomlands till solstränderna.
Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C
Folk i Malmö dör av kyla & försvinner från jordens yta. Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

-40°C
Stockholmarna krackelerar sönder i kylan.
Norrlänningen köar vid den lokala hembrännaren.

Isbjörnarna påbörjar evakuering av nordpolen.
Norrlands Dragonerna vid K4 senarelägger sin
vinteröverlevnadskurs i väntan på bättre väder
& behagligare temperatur.

-60°C
Torneälven bottenfryser.
Norrläningen hyr video & tar hemmakväll.

-70°C
Den falska norrlänningen flyr söderut.
Norrläningen blir frusterad eftersom det inte går att lagra brännvinet utomhus. Norrlands Dragonerna drar ut på vinteröverlevnadskurs/övning.

-183°C
Mikroberna i maten överlever inte.
Samernas renar klagar över att kraftfodret börjar stelna.

-273°C
All atombaserad rörelse upphör.
Norrlänningarna börjar gasta till varandra på kvällsrasten med hunden "Helvete, vad det känns kallt ute idag ".

-300°C
Helvetet fryser till is.
Norrläningarna börjar bli rastlösa i ensamheten.

2006-01-18 @ 21:01:45
Postat av: Grusöga

Jag vet vad du syftar på Grill-Britt, men vissa har ett jobb att sköta så hon hinner inte med allt hon lovar. Med bättring ska ske...
Själv har jag skaffat en helt ny look! Om ni kommer vara på den stora nöjesguiden festen så kommer ni få se!! Jag trodde inte att ja kunde bli sötare med ack ja.. Min teater är nominerad till priset så nu blir det klackarna.
För övrigt KANSKE jag ska gå på Guldbaggegalan. Åh jag hoppas att jag kan hångla med nån kändis. Dock INTE Persbrant. Japp, nu är man i smöret. Kanske jag ska ta med Peder som date? Jag tror att jag måste lägga in en högre växel om det ska bli allvar här. Vad tror du Laxhoran?!

Fråga; Om nu byxan har uppkoppling varför bloggar han inte med oss längre? Tycker han inte om oss?

Oj nu har visst Tindra kräkts. Inte nog med att hon är självskadande, deppig och introvert. Nu har hon även blivit bulimiker...

2006-01-18 @ 23:24:56
Postat av: Panzarhjärta

Jag ser fram emot att få se grusögas nya look! Jag kommer till NGfesten och kollar. Själv har jag haft samma look sen 1995 typ. Ska jobba på filmfestivalen, bioansvarig på pustervik, kanske blir lite galafester då med. Brukar vara en syndaflod av kändisar då. Guldbaggegalan känns som den tråkigaste festen, tror mer på invigningen och på vissa kvällar i tältet. Var ganska imponerad av årets bokningar, fast annars tycker jag att filmfestivalen är en grymt oproffsig organisation att jobba för. Ingen ordning på nånting. Fast det passar ju mig ganska bra, och förmånerna är bra och man kan alltid bortse från alla arga brev från deras " personalavdelning".
Nu är jag på heden. Här är det uppstyrt med dräkt och orkidéer. Jag är halvtidsarbetande här nu. Jag tror jag har nämnt det förr, det går bra för min karriär!

2006-01-19 @ 09:53:54
Postat av: Grusöga

Själv är jag helt ensam på mitt kontor idag. Har inte gjort så mycket. Gjort en tidsplan och pratat med NG om annonsering. Sen var jag ute och gick med vår kontorshund Loppan med min nya look. Det var en kille som log åt mig, men Loppan skällde på honom så det blev lite pinsamt. Jobbar en snygg nyskild sak här. Det är som en jobb-bonus. Syns bara att han mest är på statsteatern. Himla skådisar...

Laxen: Hur går det med Försoningen?

2006-01-19 @ 14:51:47
Postat av: inomhusbrallan

Tja.
Har suttit hemma och glott i ett par tre veckor nu. Är helt pank och lever på grönsaker. Har vid några tillfällen snyltat till mig en fylla. Klart jag håller mig borta från bloggen när alla andra är så lyckade med jobb och nya stilar och annat som får en att känna sig misslyckad...
Om någon har vägarna förbi kellys imon kl 18 så är jag där och snyltar öl :-) Sedan blir det nog att belägra lägenheten under resten av helgen och läsa, se på film och käka morötter. Har dock märkt av en kvalitetshöjning i utelivet när det väl sker. Verkar som att det är bättre med kvalitet än kvantitet när det kommer till krogen...
Trevlig helg på er alla!

2006-01-20 @ 01:22:36
Postat av: Laxhoran

Försoning är utläst och klar, den utmynnade i massa metaresonemang och försoningen var också en metaförsoning. Men den var bra. Nu läser jag den lite trashigare Belle de Jour, en riktig pageturner. Den handlar om en hora. Jag har även köpt den nya boken om Adrian Mole. Jag har så mkt pengar att jag kan köpa böcker!

Ses på NG i kväll Grusöga, om det går att forcera vädret. Inte kellys.

2006-01-20 @ 09:47:53
Postat av: Laxhoran

Försoning är utläst och klar, den utmynnade i massa metaresonemang och försoningen var också en metaförsoning. Men den var bra. Nu läser jag den lite trashigare Belle de Jour, en riktig pageturner. Den handlar om en hora. Jag har även köpt den nya boken om Adrian Mole. Jag har så mkt pengar att jag kan köpa böcker!

Ses på NG i kväll Grusöga, om det går att forcera vädret. Inte kellys.

2006-01-20 @ 09:47:55
Postat av: Laxhoran igen

Jaha, nu blev det visst dubbelpostering. Ber om ursäkt för alla känsliga. Jag har inte blivit antagen till den där amskursen än.

2006-01-20 @ 09:49:10
Postat av: Vita-Britt

Det var väldigt vad alla var mitt i karriären. Dräkt tycker jag är lite raffigt. Kontorshund verkar ballt, men vad gör han på helgerna?

Tur att ens eget liv åtminstone är som i inredningsprogrammen. Man går runt lite i olika butiker, beställer en dansk bäddsoffa, rollar lite i taket, äter thaikäk på fönsterblecket osv.

Det hade ju varit trevligt att ses, men såna där kändisfester vågar inte jag gå på. Och bakis kan man kanske vara när man målar någon annans väggar, men sina egna...då skulle det gå en säkring någonstans. Det ser ut att bli en vit helg i trippel bemärkelse och det är ju alltid något.

2006-01-20 @ 22:18:31
Postat av: Grusöga= Vinnare!

Japp, teater Bhopa plockade hem NG-priset. Men Aj aj aj vad ont i huvudet jag har idag. Det sista ja minns var att jag satt i en taxi och skrek Efterfest. Inge läsk, chips eller snask har jag heller. Fan...Men kul hade ja, men var tog Laxhoran vägen? Chinchillan och ja dansade iaf. Nu ska ja försöka snylta till mig mat av min sambo

2006-01-21 @ 16:39:03
Postat av: Koda16

Så härligt me Grusögas nya look! Har ju inte sett den ännu, men kan ju tänka mig att just den looken passar henne förträffligt! *grr*. Loppan vill man ju träffa, skulle oxå vilja ha en kontorshund. En arg och envis tax tror jag.

Brallan, betänk att våra så kallade karriärer inte är så förtäffliga och stabila. Min nuvarande karriär slutar ju om ungefär tre veckor. Sen arbetslös igen. Men okej, grönsaker. Det låter ju lite trist =)

Laxhoran, du verkar vara en jävel på att välja bra bokläsning. Kanske borde starta bokklubb?

Vita-Britt, den stora frågan här är (just ang. den vita), om "Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand."?

Nä nu måste jag försöka göra mig lite mer respektabel, min bättre hälft fyller år, så det ska ätas ute på lokal i kväll. Väldigt vuxet. En trerätters kanske?

2006-01-21 @ 16:43:47
Postat av: K16

Hurra för Grusöga!!

2006-01-21 @ 16:47:01
Postat av: Laxhoran

Grusögas nya stil är jättesnygg!
Tyvärr fick jag bara en skymt, sen försvann hon för resten av kvällen. Jag gick runt och letade efter mina vänner större delen av kvällen. Det är många stora rum öppna på de stora festerna. Och sponsrad vin o sprit. inga kändisar på såna fester, utom ytterst lokala. Blir nog bättre på filmfesten på fredag.
Tappade bort min garderobsbricka, de vägrade ge mig min rock trots utförlig beskrivning. Fick ta mig hem utan ytterkläder mitt i natten. I snöstorm. Alla vet ju vad jag tycker om snö. Budade över jackan till hotellet nu och sa att den tillhörde en ytterst viktig gäst. Trägårn betalade taxin... Man får vara sträng ibland. Ska ringa chinchillan nu och fråga hur det står till.

Och grattis till Herr J Koda 16.
Och till grusögas företrädare...

2006-01-21 @ 17:34:06
Postat av: Laxhoran

Sorry att jag inte var så trevlig idag morre, jag hade ovanligt lågt blodsocker. Men nu är det högt, för jag har ätit jättemkt snask.

Grusöga: ska du gå på invigningsfesten på fredag?
Ska någon annan?

2006-01-22 @ 20:06:24
Postat av: Grusöga

ev. ska jag gå. jobbar på konsthallen dagen efter. Ska undersöka det vidare och återkommer. Jag är så himla pank och vet ej när ja får lön. Men förhoppningsvis. Hoppas att vi ses mer än på NG.

2006-01-22 @ 20:53:53
Postat av: Daniel DeLuxe

Snackar ni filmfestivalerns fest? Dit ska jag. Förfest hos mig som vanligt!

2006-01-22 @ 21:34:08
Postat av: Morre

Hoppade tyvärr över sockret jag oxå :-) Har nog inte fått i mig nåt sen dess heller. Blev grymt sugen på våfflor som jag hade tänkt mig grill-britt skulle sno ihop. Vid närmare eftertanke är det nog så att våffeljärnet försvann ut med pettans senaste inneboende dam.
Snoop har just vaknat till liv efter en lång dags sömn. I takt med att kvicksilvret sjönk gick kattstackarn från att ha varit en halvstabil utekatt till att bli ett väggklättrande mongo till innekatt.
Förstår snoop till viss del och hoppas på en liten släng av vår inom några dagar.

2006-01-22 @ 22:41:14
Postat av: trassligt indiskt håret

Vad kan tänkas att vi får ut i semsterersättning från GU, ni som jobbat tidigare? Jag bara undrar hur jag ska lägga upp helgens shopping...snål eller äkta grov-shopping.
Behöver usb-minne och minneskort. Trist, men flashar till det med ett läppstift också.
Har nu läst på flera ställen att sekreterar-looken kommer stort i vår. Ville bara tillägga att jag körde den hela hösten...ska tjacka lite fler blusar och nytt hår. Indiskt sekreterar-hår, I might add.
Har ni hört musikgenren lo-fi electronica? Inte? Då får ni köpa vår skiva när den kommer i vår...när koda16 kodat färdigt sidan och vi sjungit på sista refrängen...

2006-01-23 @ 16:08:12
Postat av: Trassligt indiskt hår

Just det så hette jag....

2006-01-23 @ 16:09:14
Postat av: Kalasbyxan

Jag fick ca 3000:-för mina 7 veckor.
Är avis på dig som får shoppa lagringsmedia. Flashminnen och hårddiskar är svårt att leva utan och själv sitter jag på alldeles för lite sådant. Har alltid haft svårt att slänga saker och det går ju såklart igenom när det kommer till att tömma sin hår(d)disk...
Grusöga: Eskil pratar om dina skivor - han verkar inte ha glömt dem mao...

2006-01-23 @ 16:53:42
Postat av: Hemside-kodar16

Jasså är det det den kallas, lo-fi electronica, alltid lär man sig nåt nytt! Jädrans bra iaf. P3 guldgalans nykomlingpris är härmed paxat 2006. Om ni inte vinner nåt pris nästa år så måste vi bombhota stället, ja eller nåt annat mkt drastiskt =) (kanske får kolla upp det med Kalasbyxan, han ska tydligen ägna sig åt (mer?) kriminell verksamhet det här året).

Semesterersättning? Har du inte fått din ännu? Jag vill oxå shoppa!

Har lunchdejtat Äldre berusad dam i dag. Mkt trevligt! Nu ska jag koda lite mera på denna där sidan. Snart e den klar, då måste vi ha stooor firarfest!

2006-01-23 @ 17:23:30
Postat av: Trassligt indiskt hår

Aha, det var den där vuxna chefen C Andersson som sagt att det skulle komma semesterersättning i januari. Men ack, ni har så rätt. Den kom med sista lönen.
Det blir ingen shopping alltså. Eller tycker ni jag ska gå och bränna hela mitt stipendie?
Jag blir snart bankrutt pga Tradera. Är det något man kan göra mot beroendet? Anonyma traderare.
Urk.
Kriminell verksamhet, I´m game. Den där j-a
a-kassan på 4800 kr räcker inte ens till en hyfsad kofot. Puss till er alla.

2006-01-23 @ 18:36:51
Postat av: Yggdrasil

Hjälp! Jag sitter i Härnösand och fryser. Det viskas om ett Grusöga... men inte hjälper det när det är så kallt och mörkt. Inte kan man köpa något dyrt och lyxigt för att trösta sig heller - det finns inget! Kan någon komma hit och festa lite med mig. Nähä... tänkte väl det.

2006-01-23 @ 19:13:59
Postat av: grusöga

Herregud människa, varför sitter du där?!Nä Härnna ska man vara försiktig med att besöka. Gå på Wedins skor och köp ett par dojjor av Mamma Grusöga, det är det enda tips jag har.

Byxan; Hälsa den gode Eskil att dom kommer. Har haft lite problem...kort och gott. Jag vill oxå
bli kriminell. De snyggaste killarna är det!

Håret; Shoppa loss fullständigt tycker jag! Glöm inte att du har lovat att nästa P3-guld ska "Two monkey band" vara med oxå!

Filmfest på FREDAG!

2006-01-24 @ 12:28:51
Postat av: Trassligt indiskt hår

Jag var i Härnösand i julas, och överlevde tack vare vedeldat-utomhusbas och hembränt. Lika delar av detta gör att jag somnar skitbra. (Ps. Big Boy har goda veg-burgare om man är lagd åt det hållet.)

Two monkey band ska dansa skiten ur nästa års p3-guld gala. Jag undrar om ena medlemmen Grusöga även kan ringa och prata med p3 om att ban tempo vill vara med nästa år? Om vi inte vinner pris som nykomling vill vi vara "the next big thing" såsom Laleh 2005 och Tim Neu(?) 2006, säg det.

Jo, visste ni att man kan köpa trasslig indiskt hår på tradera.com?

Varför är det så dyrt att träna åp World class? Vill de att jag ska vara otränat rundhyllt?

Frågorna är många----svaren få.

2006-01-24 @ 15:09:15

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits